Severina
 Dorian White, Miroljub Radivojević, Đorđe Obradović
NEOBIČNA KOMBINACIJA

Samo ona zna nositi ovakav stajling: Severina poput buntovne princeze u haljini domaće dizajnerice

Severina je održala u Leskovcu koncert i napravila pravi show - po izvještajima policije bilo je više od 120 tisuća ljudi, a ulice su bile blokirane. Naša pjevačica za ovaj nastup je odabrala hrvatski dizajn i spojila nespojivo.

Uvijek posebnog stila za scenske nastupe, pjevačica Severina za posljednji je nastup nosila kreaciju dizajnerice Matije Vuice i spojila dva naizgled nespojiva stila - romantičarski i rokerski pa je na pozornici izgledala poput buntovne princeze.

Seve je nosila satensku haljinu nježne, ružičaste boje u kombinaciji s crnim kožnim čizmama koje sežu iznad koljena i sve upotpunila mrežastim detaljima u vidu rukavica i detalja na haljini. Ženstveni nabori, volani i lepršavi rukavi slagali su se uz grubu estetiku remena sa zakovicama kojeg je stegnula u struku i visokih čizama, a sve je upotpunila make-upom u nude bojama, choker ogrlicom i velikim ring naušnicama.

--> Okrugle naušnice hit su jesenske sezone, znamo gdje nabaviti najljepše komade

Dorian White, Miroljub Radivojević, Đorđe Obradović
Severina

Na njezin stajling se osvrnula i sama Matija Vuica: "Baš razmišljam s kojom slikom započeti ovaj tjedan..i ovu (za mene), novu sezonu... kad stižu sličice moje drage Seve... s grandioznog koncerta.(120000 ljudi), svilena roza haljina divno stilizirana s crnom mrežom, čizmicama i rukavicama, a Seve, ona samo pjeva i briga je što izgleda senzacionalno - uvijek", na Instagramu je napisala jedna od naših najpoznatijih dizajnerica čije kreacije nose i strane zvijezde.

Ovim koncertom pjevačica je najavila svoju regionalnu turneju, a sljedeća na redu je ona splitska, rezervirana za koncert 16. listopada.

Dorian White, Miroljub Radivojević, Đorđe Obradović
Severina i bend

Dorian White, Miroljub Radivojević, Đorđe Obradović
Severina

Linker
17. travanj 2024 01:46