Rastko Surdić, Karla Jurić i Matej Jurčević
KOMBINACIJA ZA NOĆNI SHOPPING

Sandra Perković drži se jednog opasnog modnog pravila

Iako je stigla na ekskluzivan shopping kolekcije MOSCHINO [tv] H&M kojom dominira šarenilo, naša najbolja atletičarka igrala je na sigurno sa samo jednim upečatljivim detaljem, a sve je rekla sa svojom majicom.

Dok je tražila neki od zlatnih ili srebrnih komada s potpisom dizajnera Jeremyja Scotta koji će se najbolje uklopiti u njezinu garderobu, Sandra Perković zablistala u je u potpuno crnoj kombinaciji koju je "začinila" s jarko ružičastom torbicom. Naša najbolja atletičarka za večernje izlaske voli odjenuti čim kraće haljine i suknje, a iznimka nije bio niti noćni shopping za koji je odabrala mini suknju, a uz nju je odlično kombinirala crne čizme iznad koljena pridržavajući se pravila - što kraća suknja, to više čizme. Uz elegantni komad, Sandra je kombinirala jednostavnu majicu s duhovitim natpisom 'Who bolan cares', s potpisom domaćeg brenda Royal Cotton koji su prije tri godine pokrenule sestre Vanja i Vlatka Crvenka.

Rastko Surdić, Karla Jurić i Matej Jurčević

Rastko Surdić, Karla Jurić i Matej Jurčević
Atletičarka Sandra Perković

Rastko Surdić, Karla Jurić i Matej Jurčević

Majice s natpisom pravi su hit i u luksuznoj modi već nekoliko sezona pa ne čudi što su pronašle svoje mjesto i u našim ormarima, osobito kada šalju neku poruku. Sandra je majice Royal Cotton nedavno zavoljela i ovo joj je već druga iz njihove kolekcije - s prvom je poslala nešto oštriju poruku "Ne pizdi".

Linker
17. travanj 2024 05:34