Instagram/Sandra Perkovic
Ohrabrila se

Sandra Perković iz minice uskočila u hlače koje smo voljeli 90-ih

Proslavljena atletičarka posljednjih nekoliko mjeseci izaziva pozornost javnosti ne samo svojim sportskim uspjesima već i izazovnim modnim kombinacijama. A za uživanciju po gradu, umjesto omiljenih minica, odabrala je zanimljive hlače od trapera.

Bacačica diska Sandra Perković (27) u posljednje je vrijeme u potpunosti promijenila modni stil te je sportske komade zamijenila onima stvorenima za večernje izlaske, poput minica, čizama preko koljena i šljokičastih haljina. No ipak, udobnost joj je bitnija od mode, pa je za cjelodnevno tulumarenje po metropoli ipak odabrala hlače. Ali, ni taj odabir nije mogao proći nezapaženo. Naime, uz elegantan mantil koji je prebacila preko sebe, dolčevitu i Ugg čizmice, odabrala je traper "tregerice" ravnih nogavica, baš poput onih iz kakvih se nismo skidali 90-ih godina prošlog stoljeća.

Hlače u pomalo dječačkom stilu iskombinirala je sa ženstvenim modnim detaljem - vunenim šeširom. Miks stilova odlično je stajao na atletičarki koja je nedavno primila nagradu za najbolju sportašicu 2017. godine. U nastavku pogledajte sličan model traperica koji se može kupiti u našim dućanima.

H&M
Traper tregerice H&M (39,99 eur)

Linker
25. travanj 2024 20:24