Getty Images
a tek cipele...

'Seks i grad' trenutak: Samo Sarah Jessica Parker zna kako nositi nezahvalni kroj

Za outfit za glamuroznu Ballet Fall Fashion Gala večeru u New Yorku poznata glumica inspiraciju je pronašla u liku iz serije koji ju je proslavio. Uvijek sređena glumica nosila je raskošnu haljinu koja nije izgledala baš udobno, no na njezinom licu to se nije moglo iščitati.

Modni stil Carrie Bradshaw iz serije "Seks i grad" i danas je, dvadeset godina nakon izlaska prve epizode, inspiracija brojnim fashionisticama diljem svijeta, pa tako i glumici koja ju je utjelovila. Sarah Jessica Parker (54) za svečanu se večeru inspirirala Carrienim stilom i izašla u haljini koju je zapazio baš svatko.

Jarka boja fuksije upečatljiva je sama po sebi, a u raskošnu haljinu utrošeno je puno sjajnog materijala. Potpisuje ju je dizajner Zac Posen i sastoji se od velikog šlepa, voluminoznih puf rukava i korzeta koji je stisnuo glumičine grudi pa se činilo kao da ova kreacija nije najudobniji modni zbor. Ipak, Sarah uživa u modi i ekstravagantnim kombinacijama pa je sa smiješkom pozirala svim okupljenim fotografima. Oči je istaknula smokey make-upom, a kosu podignula u urednu punđu.

New York, NY  - Sarah Jessica Parker heads out in an enormous fuchsia dress and mismatched shoes to the Ballet gala in New York.

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 473566864, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA, @JosiahWPhotos / BACKGRID
Profimedia, Backgrid USA, @JosiahWPhotos / BACKGRID

NEW YORK, NEW YORK - SEPTEMBER 26: Sarah Jessica Parker attends the 8th Annual New York City Ballet Fall Fashion Gala at David H. Koch Theater, Lincoln Center on September 26, 2019 in New York City. (Photo by Mike Coppola/Getty Images)
Getty Images

Outfit je dodatno začinila izborom cipela - SJP je nosila strappy sandale s potpisom Christiana Louboutina u različitim bojama. Desna cipela bila je metalik ružičaste boje, a lijeva žute, s ukrasnom kopčom. Trend različitih cipela ove smo godine imali prilike vidjeti i na aktualnim tjednima mode, no riječ je o trendu za koji se odluče samo najodvažnije.

Linker
18. travanj 2024 17:59