Severina
 Marijana Marinović / Instagram
new york joj pristaje

'Seks i grad' trenutak: Severina prošetala u kultnim cipelama koje su predmet žudnje već 30 godina

Domaća pjevačica oporavila se od rutinske operacije hernije i zavladala ulicama New Yorka gdje je snimala spot za novu pjesmu s aktualnog albuma. U kultnim cipelama za kojima žude ljubiteljice dobrih potpetica imala je pravi trenutak iz serije 'Seks i grad'.

Carrie Bradshaw bila bi zadovoljna stajlingom koji je Severina prošetala ulicama New Yorka. U omiljenim cipelama svih fashionistica koje danas nose već kultni status, pjevačica se pohvalila na Instagramu.

Model je to za kojim mnogi žude, no rijetki ga imaju - Manolo Blahnik cipele nosila je Sarah Jessica Parker u seriji "Seks i grad" još u 90-im godinama, no riječ je o paru cipela koji je bezvremenski. Satenske ružičaste cipele s brošem, odnosno Hangisi model, Severina je nosila u zelenoj modnoj kombinaciji u kojoj je pokazala vitke noge. Asimetrična mini haljina s romantičnim volanom u spoju sa sportskom bomber jaknom slagale su se s cipelama, a dozu futurističkog izgleda Severini su priuštile minijaturne naočale mačkastih okvira u bijeloj boji.

Ono što su obožavatelji prvo uočili upravo su Manolice za koje je pokupila najviše komplimenata, a mnogi su pjevačicu usporedili baš s Carrie Bradshaw. Visina pete Hangisi salonke iznosi 10,5 centimetara, a one koje ne uživaju u vrtoglavim potpeticama mogu ovaj model nabaviti i u nižoj verziji, od 7 centimetara i to po cijeni od nešto više od 6600 kuna. Koliko su i danas tražene vidljivo je iz pogleda na web shop brenda na kojem je veći dio brojeva trenutačno nedostupan.

Obožavani dizajner cipela Manolo Blahnik na sceni je više od 40 godina te su njegove cipele izbor mnogih slavnih dama - od princeze Diane, Kate Moss pa sve do Rihanne i modne urednice Anne Wintour. Spoj su elegancije i glamura pa ne iznenađuje što su i danas predmet žudnje, baš kao i prvog dana otkako su predstavljene.

Promo
Manolo Blahnik Hangisi satenske cipele, €895

Promo
Manolo Blahnik Hangisi 70 satenske cipele, €895

Linker
17. travanj 2024 15:26