Davor Matota
u žurbi

Šetnja ovog bračnog para zagrebačkom špicom svima je zapela za oko

Ella Dvornik je za šetnju gradom izabrala odjevni komad koji je posudila od supruga, a on je pak ostao zbunjen stalnom promjenom vremenskih uvjeta pa je svojim slojevitim outfitom bio pripravan eventualna iznenađenja...

Da skupi odjevni predmete nisu uvijek garancija dobrog izgleda, zna dobro blogerica i influencerica Ella Dvornik koja se često hvali svojim ulovima iz second handa za koje izdvaja tek nekoliko kuna. Modno zaigrana gospođa Pierce pokazala je nevjerojatnu spretnost u kombiniranju skupih i povoljnih odjevnih komada, a ovoga puta na špici je potvrdila da često slijedi modno pravilo manje je više.Odjevena u bijelu mušku košulju koja je dobila ulogu haljine, Ella je žurno prolazila špicu uz supruga Charlesa Pearcea koji je nedavno proslavio 42. rođendan.

Spica / Zagreb 13.06.2019 / foto: Davor Matota / Ella Dvornik i suprug Charles Pearce
Davor Matota

Muška košulja u ulozi haljine idealna je odjevna kombinacija kada ste u stisci s vremenom, a haljinu koju je posudila od supruga kombinirala je s glomaznim bijelim tenisicama. Dok se 28-godišnja blogerica u modnoj kombinaciji držala jedne boje, Charles je hrabro kombinirao njih nekoliko, a zbog čestih vremenskih neprilika na sebe je stavio nekoliko slojeva.

Spica / Zagreb 13.06.2019 / foto: Davor Matota / Ella Dvornik i suprug Charles Pearce
Davor Matota

Spica / Zagreb 13.06.2019 / foto: Davor Matota / Ella Dvornik i suprug Charles Pearce
Davor Matota

Roditelji Balie Dee uvijek su zajedno posvećeni poslu i njihovoj djevojčici, a u veljači ove godine ispunili dugogodišnju želju i organizirali vjenčanje u Las Vegasu. Početak njihove ljubavne priče je poput romana.

"Sve je počelo uz pivo. Sjedili smo u baru, jedinom u kojem je bilo dozvoljeno pušenje i slušali smo neku ženu koja je pokušavala pjevati. Do trenutka kada smo naručili i treće pivo, već smo počeli ispovijedati se jedno drugome. Pričali smo o prošlosti i o onome što želimo od budućnosti. Svidio mi se njegov britanski naglasak, dok je on smatrao da je moj izgovor engleskog jako zabavan. Ponašao se prema meni kao prema dami, iako se nikada u životu nisam tako osjećala. ", napisala je jednom prilikom Ella.

"Svi su se smijali našoj vezi jer su mislili da je razlika u godinama prevelika i da je to nešto što će nas brzo proći, da nikada nećemo moći razumjeti jedno drugo na pravi način.”, napisala je jednom prilikom Ella, a 2017. sve je sjelo na svoje mjeste jer te godine stigla im je kćerkica Balie Dee.

Linker
18. travanj 2024 13:55