Noć glamura

SFF obillježili su klasični komadi s ‘pomakom‘: Ida Prester sjajno je u look uklopila nakit regionalnog brenda

U posljednja dva dana najvećeg filmskog festivala u regiji nizala su se odlična modna izdanja na crvenom tepihu. Dok su neke dame odabrale klasične komade koji nikada ne izlaze iz mode, druge su pokazale kako za svečana događanja nisu rezervirane samo haljine i ‘sigurni‘ komadi.

Na ovogodišnjem, 27. izdanju Sarajevo Film Festivala moglo se vidjeti mnoštvo odličnih stajlinga. U posljednjih nekoliko dana na crvenom tepihu bilo je i gošći iz Hrvatske koje su većinom bile u crnim izdanjima. Ova klasična, bezvremenska boja savršena je za svaku priliku i s njome ne možete pogriješiti.

Čitajte i: Rodila prije par tjedana, sada blista na crvenom tepihu: Dubrovačka redateljica u hit komadu na premijeri svog filma

image
Daniela Trbović
PROMO

To zna i naša poznata voditeljica Daniela Trbović koja najviše voli nositi upravo crne komade na svečanim događanjima. Ovoga puta zablistala je u simpatičnoj haljini brenda Self - Portrait na sjajne točkice koju je kombinirala uz klasične crne sandale Via Roma i crnu clutch torbicu.

image
Gracija Filipović
PROMO

Glumica Gracija Filipović, koja igra ulogu tinejdžerice Julije u filmu "Murina" dubrovačke redateljice Antonete Alamat Kusijanović, plijenila je pažnju crno- bijelim kombinezonom dizajnerskog dvojca eNVy room i mladenačkim izdanjem pokazala kako crveni tepih nije rezerviran samo za haljine. Crno-bijeli look u kojem je dominirao gornji dio outfita od bijelog tila bio je idealan odabir za nju.

Kao balans looku Gracija je nosila bijele sandale i sve je to začinila tradicionalnim nakitom - konavoskim naušnicama.

image
Ida Prester
PROMO

Festival nije mogla propustiti ni hrvatska glazbenica Ida Prester kojoj je društvo pravio njezin suprug Ivan Peševski. Ida inače voli nositi neobične komade odjeće, a najviše od svega voli upečatljive boje.

I ovaj put je ostala vjerna svom osebujnom stilu i pokazala kako neklasični modni odabiri izvanredno funkcioniraju na crvenom tepihu. Njezin odabir bila je zlatna Mates clothing suknja i asimetrični crop top.

image
Ida Prester i suprug Ivan Peševski.
PROMO

Čitajte i: Otvoren 27. Sarajevo Film Festival - Lejla i Tarik Filipović oduševili elegancijom, Božo Vrećo iznenadio raskošnom haljinom

Ida prije svega voli da joj je udobno pa nije htjela nositi štikle, već je isfurala crne natikače sa sjajnim detaljima. Look je začinila nakitom bosanskohercegovačkog brenda Werkstatt (kojeg je slavna Beyonce nosila u spotu za singl Spirit).

Linker
17. travanj 2024 03:51