premijera novog thora

Sjajno izdanje Natalie Portman još dugo će se pamtiti, a nisu razočarale ni njezine kolegice

Glumica izraelskog podrijetla za novu ulogu morala je doći u popriličnu formu, a istaknula ju je sjajnim stajlingom u boji koja joj najbolje stoji.

Na britanskoj premijeri novog filma "Thor: Love and Thunder" sve su oči bile uperene u Natalie Portman koja je utjelovila Jane Foster, ljubavni interes Thora Odinsona, dok nije sama postala superheroina. Portman je za ovu ulogu dobila zadatak, kako je rekla u jednom intervjuu, da "bude što veća", odnosno da nabije mišićnu masu kako bi u filmu parirala Thoru.

To je definitivno uspjela, a njezin trud je došao još više do izražaja kada se na premijeri pojavila u Dior crvenoj, mini haljini izgužvanog materijala i s crvenim detaljem u obliku cvijeća u kosi. Malo je, moramo priznati, podsjećala na Fridu Kahlo, no cijeli outfit istaknuo je njezinu vitku liniju na kojoj je radila tjednima prije snimanja.

image

Natalie Portman

LOREDANA SANGIULIANO/SOPA IMAGES/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Haljinu je uparila s crvenim jednostavnim sandalama i crvenim ružem te joj nije bilo potrebno više detalja.

Čitajte i: Drugačija faza karijere: Natalie Portman oduševila priznanjem koga sad želi impresionirati

image

Natalie Portman i Benjamin Millepied

ANTHONY HARVEY/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Portman, koja je prije Thora utjelovila niz potpuno različitih likova, kao što su Jackie Kennedy i balerinu u Black Swanu, na premijeru novog Thora došla je sa suprugom Benjaminom Millepiedom. A su bile i njezini kolege i kolegice koje također nisu razočarale stajlinzima.

image

Rita Ora

JAMES GILLHAM/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Glazbenica Rita Ora oduševila je u blještavoj Elie Saab haljini s mnoštvom sjajnih kamenčića, perlica i resica te s visokim prorezom, a uz nju je nosila srebrne sandale na platformu.

image

Tessa Thompson

JAMES GILLHAM/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Glumica Tessa Thompson odlučila se za neobičnu kreaciju modne kuće Oscar de la Renta - zlatnu haljinu s asimetrično raspoređenim resicama i "poderotinama" spojila je s visokim zlatnim čizmama i dvije zlatne narukvice koje je nosila na posve neuobičajenom mjestu - tik iznad lakta, odavši dojam neke futurističke ratnice.

Linker
15. travanj 2024 05:55