Jelena Rozga / Instagram
Prava fashionistica

Skupocjene cipele i seksi haljina Jelene Rozge za Sergeja Ćetkovića

Za dva dana romantike u zagrebačkoj Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog pobrinuo se jedan od najpopularnijih pop pjevača na regionalnoj sceni, a na pozornici su mu se pridružila i splitska pjevačica Jelena Rozga koja je zablistala u dva elegantna stajlinga iza kojih stoje domaći dizajneri.

Crnogorski pjevač Sergej Ćetković dokazao je da je vrlo popularan i u Hrvatskoj napunivši dvoranu Lisinski dvije večeri zaredom, a za pojačanje je pozvao splitsku pjevačicu Jelenu Rozgu koja je svake večeri blistala u domaćem dizajnu. Prve večeri očarala je u čipkastoj haljini brenda Envy Room koju su krasili zvonoliki rukavi i srcoliki izrez, a kontrast je postignut bijelim detaljem kojim je djelomično "sakrila" ramena.

Za razliku od "crne kraljice" kakva je bila na prvom koncertu, Jelena Rozga iduće je večeri zablistala u bijeloj kreaciji brenda Arileo. Haljina je gornjim dijelom podsjećala na kaput, a njezina snježna bjelina "razbijena" je jednim, crnim gumbom. Splitska pjevačica stajling je dodatno "začinila" Saint Laurent sandalama: model Freja s nepravilnom mašnom stoji gotovo 6000 kuna.

Popularna pjevačica na koncertu Sergeja Ćetkovića s crnogorskim je pjevačem u duetu otpjevala njegov veliki hit "Prsten na sto", a nakon toga je Jelena otpjevala Magazinovu pjesmu "Piši mi" uz Sergejovu pratnju na klaviru. Mnogi njezini obožavatelji komentirali su kako su oduševljeni njihovim duetom punim emocije i da bi voljeli kada bi uskoro snimili neku zajedničku pjesmu, baš kao što je to nedavno učinio njezin bivši zaručnik Stjepan Hauser. Naime, Ćetković je za novi singl "Oči nikad ne stare" angažirao našeg poznatog violončelista koji je rado prihvatio suradnju.

Linker
19. travanj 2024 07:20