SEKS I GRAD

Slavna ‘Carrie‘ uzela odmor od snimanja serije: Dok uživa na plaži, vi bacite pogled na neke njezine sjajne outfite sa seta

Nove epizode Seksa i grada još nisu ni blizu izlaska, a već su napravile pomutnju na društvenim mrežama. Obožavateljice raspravljaju o modnim kombinacijama protagonistica koje nastavku ove kultne serije, ali bez Samanthe, pokušavaju pronaći balans između ljubavi, prijateljskih odnosa i karijere.

Iako je snimanje revivala "A Just Like That" serije "Seks i grad" u punom jeku, glumica Sarah Jessica Parker pronašla je malo vremena za odmaranje. S mužem Matthewom Broderickom i njihovo dvoje djece Marion i Tabithom na vrući ljetni dan uživala je na plaži u Hamptonsu u New Yorku.

image
Sarah se odmara od snimanja novih epizoda popularne serije.
MATT AGUDO/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

To je jedan od rijetkih dana u posljednjih mjesec dana, a i vjerojatno u sljedećim mjesecima, kad Sarah Jessica Parker može malo odmoriti. Pokazala je kako je u privatnom životu pobornik nešto jednostavnijih i opuštenijih kombinacija. U jednodijelnom badiću crne boje i crnim naočalama pokazala je koliko je stylish, a sve je "začinila" svilenkastom košuljom koju je odjenula kad je šetala plažom.

image
Sarah Jessica Parker na plaži u New Yokru.
MATT AGUDO/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Carrie Bradshaw, Miranda Hobbs i Charlotte York ponovno su obuzele New York, a gledateljice jedva čekaju vidjeti kako i u 50-ima ove snažne žene balansiraju između karijere, ljubavi i prijateljstva.

Scenarij je iscurio davnih dana, a Carrie po njemu i dalje vodi borbe sa svojim suprugom - Facom, a malo je "transformirala" i svoju profesiju. Prati trendove u digitalnom svijetu, više nije kolumnistica već voditeljica podcasta.

image
Sarah Jessica Parker i Cynthia Nixon
RLGNYC/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

No, ono po čemu je serija možda i najpoznatija su svakako modne kombinacije glumaca i glumica na setu. Dizajnerska odjeća, skupe torbice, glamurozni lookovi, sve je to svakodnevica na snimanju jedne od najpopularnijih serija i razlog zašto se toliko priča o setu unatoč činjenici da još ima do izlaska prve epizode. Društvene mreže najviše raspravljaju o modnom izričaju glavnih junakinja, sve što nose u kratkom roku je rasprodano, a u središtu pozornosti je, kao i uvijek, Carrie.

Posljednja kombinacija u kojoj nosi maxi haljinu u boho stilu izazvala je ogromnu pomutnju. Dok neki tvrde da se radi o odjevnom predmetu high street brenda Forever21, drugi govore kako je riječ o dizajnerskom komadu brenda Raga koji stoji otprilike 900 kuna.

Čitajte i: Cure iz 'Seks i grada' i dalje rasturaju u modi! To dokazuje prva fotografija sa snimanja nove sezone

image
Sarah Jessica Parker nosi boho maxi haljina na setu Seks i grada.
JANET MAYER/STARTRAKSPHOTO.COM/INSTAR IMAGES/PROFIMEDIA

"Sve je dobro dok Carrie ne nosi Crocs sandale", napisala je jedna od obožavateljica serije. Druga je dodala kako protagonistica serije nikad ne bi odjenula haljinu fast fashion brenda, a treća kako joj nedostaje slavna kostimografkinja Patricia Field bez koje ova serija, uz Samanthu Jones, ne može biti potpuna. Bilo kako bilo, barem je u ostalim outfitima jasno kako je Carrie dostojna svome liku i djelu. Popularne manolice od 7500 kuna i Fendi Baguette torbica od 15700 kuna neizostavni su komadi njezina ormara, a na sreću brojnih obožavateljica koji si ne mogu priuštiti dizajnerske brendove, većina high-street dućana ima svoje inačice.

image
Set u New Yorku.
JOSE PEREZ/INSTARIMAGES.COM/INSTAR IMAGES/PROFIMEDIA

Ipak, Carrie je pokazala kako je vjerna i nekim vintage komadima. Oduševila je remenom sa zakovicama brenda Streets Ahead od 1500 kuna kojeg je nosila i na u filmu.

Čitajte i: Nove fotografije sa snimanja kultne serije: Sarah Jessica Parker modnom kombinacijom pokazala raskoš na setu

"Bila sam sigurna da će u ovim epizodama vratiti neke od ikoničnih komada koje je Carrie imala u prošlim epizodama i u filmu. Oduševljena sam", napisala je gledateljica na Instagram profilu Justlikethatcloset. Diktiraju svijet mode, a njihove živote diktira i pandemija koronavirusa. Da, i ona će biti djelom scenarija, a kako je utjecala na svakodnevni život protagonistice, ne preostaje nam ništa nego čekati izlazak novih epizoda.

image
Ne libi se pokazati godine - sijeda kosa je in.
CHRISTOPHER PETERSON/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA
Linker
16. travanj 2024 11:55