Stoianov-lese / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
uopće se ne trudi

Slavna glumica iz glamurozne dizajnerske haljine uskočila je u poderane traperice i tenisice

Sandra Bullock prije pet godina odnijela je titulu najljepše žene na svijetu prema mišljenju časopisa People, ali ona tu titulu po mnogima ponosno nosi i danas jer jednako dobro izgleda u tenisicama, kao i u dizajnerskim cipelama.

Američka glumica i oskarovka Sandra Bullock (55) jedna je od najbogatijih holivudskih glumica, a kako je važna u filmskom svijetu, tako je i u svijetu mode i ljepote. Na 77. dodjeli nagrada Zlatni Globus odjenula je haljinu boje žutog zlata modne kuće Oscar de la Renta koju je kombinirala sa Jimmy Choo štiklama i nakitom brenda Pomellato.

BEVERLY HILLS, CALIFORNIA - JANUARY 05: Sandra Bullock poses in the press room during the 77th Annual Golden Globe Awards at The Beverly Hilton Hotel on January 05, 2020 in Beverly Hills, California. (Photo by Kevin Winter/Getty Images)
Getty Images
Sandra Bullock

LOS ANGELES, CALIFORNIA - JANUARY 05: Jennifer Aniston and Sandra Bullock attend the Netflix 2020 Golden Globes After Party on January 05, 2020 in Los Angeles, California. (Photo by Charley Gallay/Getty Images for Netflix)
Getty Images for Netflix

Nakon što je zablistala na crvenom tepihu Zlatnih Globusa kao prezenterica nagrade za najbolji dramski film, vratila se ležernosti. Fotografi su slavnu glumicu presreli u Beverly Hillsu, gdje je hitala na sastanak u poderanim trapericama, predimenzioniranom plavom džemperu s crtama, torbom u sličnoj nijansi i bijelim tenisicama. Čak i kad nije na glamuroznim događanjima, Bullock izgleda odlično te joj pristaju i ovakve opuštenije kombinacije.

Beverly Hills, CA  - Actress Sandra Bullock parks her ride and arrives at a business meeting with coffee in hand.

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 491917974, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Stoianov-lese / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Stoianov-lese / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pristupačne brendove koje si možemo priuštiti vole i slave i poznate dame, ako je riječ o zanimljivom komadu kao što su bijele tenisice. Od Stan Smith modela u bijeloj boji, aduta brenda Adidas, opasno im konkurira do prije par godina ne tako poznati brend Veja, sada obožavan kod svih fashionistica.

Ponekad je recept za hit komad jednostavnost, a Veja nudi upravo to - jednostavne, a opet upečatljive tenisice koje se nose i uz trenirku, traperice, haljine ili suknje. Prepoznatljive su po znaku V, koji dolazi u različitim bojama. Cijena ovih tenisica kreće se od 700 do 850 kuna, ovisno o modelu, boji i materijalu od kojeg su rađene. Najpopularnije su ipak one od ekološki prihvatljive veganske kože, u bijeloj boji s jednostavnim logom u obliku slova V, koje najčešće dolazi u crvenoj ili crnoj boji.

Sydney, AUSTRALIA  - Prince Harry and Meghan Markle on Sydney Harbour to watch sailing in the Invictus Games, Image: 391965307, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: AKMG, NARI / Backgrid Australia / Profimedia
AKMG, NARI / Backgrid Australia / Profimedia
Meghan Markle

Takav model nosila je i Meghan Markle na jedrenju s Harryjem 2018. godine i dodatno zainteresirala ljubiteljice tenisica za ovaj brend, a nosile su ih i ostale slavne cure - od Reese Witherspoon, Emily Ratajkowski, Emme Watson i brojnih drugih. Nisu tako zaobišle niti naše trendseterice, pa ih često možemo vidjeti na domaćim ulicama.

Brentwood, CA  - Actress Reese Witherspoon is a happy gal in Brentwood while shopping for kid's books.

BACKGRID USA 6 NOVEMBER 2019, Image: 481473469, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Boaz / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Boaz / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Reese Witherspoon

Najpopularniji model su Veja V-10 kožne tenisice. Na Net-a-Porter stigle su 2017. godine i tada u prvom tjednu postale drugi najprodavaniji globalni predmet na web shopu (na prvom mjestu bila je Gucci pamučna majica). Od tada ih viđamo sve češće, pa s razlogom nose titulu najpopularnijih tenisica 2019. godine.

Veja €125 (Matches Fashion)

Veja €115 (Matches Fashion)

Veja €125 (Matches Fashion)

Veja €125 (Net-a-Porter)

Beverly Hills, CA  - Actress Sandra Bullock parks her ride and arrives at a business meeting with coffee in hand.

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 491918004, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Stoianov-lese / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Stoianov-lese / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Skinny traperice je dobro imati kao basic komad koji nosimo u svim prilikama, na posao, kavu ili za izlazak. Crni i plavi model u garderobi su isplativa investicija jer se oko njih lako gradi ostatak modne kombinacije neovisno o stilu.

Dok su skinny modeli stalna postava ponude trgovina, uz njih u novim kolekcijama su stigli modeli traperica koji će biti upečatljivi dio modne kombinacije. Traperice mom kroja i dalje su pri vrhu popularnosti, no dobile su nekoliko dodataka koji ih čine drugačijima, poput skupljenih nogavica (kroj balona), visokog struka bez klasičnog zatvarača ili ukrasnog remena koji se steže u struku.

Uski, pripijeni modeli već nekoliko sezona nisu prvi izbor, već se nameću oni udobniji i komforniji. Uz mom fit traperice, sve su popularnije vrećaste, takozvane slouchy traperice čije su nogavice potfrknute ili stegnute, dok je gornji dio vrećast i opušten, a slične njima su i baggy traperice, u stilu kakvog su inače cargo modeli hlača. Jedan pogled na street style modu pokazuje da modne blogerice široke modele kombiniraju u zanimljivim kombinacijama, a trik kojim se vole poslužiti su i vezice na sandalama s kojima oko gležnja skupe svoje široke traperice.

Tu su i neizostavne široke nogavice, krenule su od ljetnih culotte modela, a sele se i u jesensku sezonu te će se zadržati na modnoj sceni. Ravne i široke nogavice sežu do gležnja ili do poda i dodatno su ukrašene pohabanim donjim dijelom ili duboko potfrknutim nogavicama. Uz ispranu, takozvanu acid plavu boju jeansa, bijela i bež boja konkurira crnim modelima traperica i nije rezervirana samo za ljeto već ćemo i u jesenskim kombinacijama slagati stajling uz bijele ili bež komade, uz koje je najlakše složiti pročišćeni i moderni look.

Istražili smo aktualnu ponudu trgovina i izdvojili modele koji su nam zapeli za oko.

Popularna glumica majka je desetogodišnjeg Louisa i osmogodišnje Laile Bullock. People ju je 2015. godine proglasio najljepšom ženom na svijetu te je tako postala najstarija izabrana žena u 25-godišnjoj povijesti ovog popisa.

"Prava ljepota je šutnja. Posebno u ovom gradu je teško ne reći, 'Oh, moram izgledati ovako'. Važno je biti dobra osoba i dobra mama, skuhati dobar ručak, pustiti nekoga kome se žuri da stane u red prije vas. Ljudi koji se uopće ne trude, meni su najljepši", rekla je Bullock.

Linker
19. travanj 2024 06:39