Pjevačica Ellie Goulding
 Zed Jameson / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
casual vs. elegantno

Slavna pjevačica outfitom pokazala da se ni za poslovne sastanke više ne moramo držati starih pravila

U Londonu je održan One Young World Summit koji je okupio oko 2 tisuće ljudi iz cijelog svijeta. Iako se čini kao službeni događaj koji zahtjeva određeni dress code, pjevačica i manekenka pokazale su da su ta pravila sve tanja.

Na globalnom forumu posvećenom mladim vođama prisustvovale su i nedavno udana pjevačica Ellie Goulding (32) i nizozemska manekenka Doutzen Kroes (34). Na događaj su donijele dozu šika svojim "power suit" modnim izdanjima.

Iako slični - njihovi outfiti bili su potpuno različiti. Dok je manekenka nosila odijelo u boji terakote s potpisom dizajnerice Stelle McCartney, pjevačica se inspirirala stilom 80-ih u baggy hlačama, retro tenisicama i bijelom majicom preko koje je nosila oversize sako i kaput sa sitnim prugicama. Upečatljivo izdanje koje spaja sportski i elegantni look Ellie je nosila samopouzdano i pokazala da i za poslovne prilike više nije problem odjenuti ovakav stajling.

London, UNITED KINGDOM  - English singer and songwriter Ellie Goulding pictured leaving the One Young World Summit

BACKGRID UK 23 OCTOBER 2019, Image: 478621250, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Zed Jameson / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Zed Jameson / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Pjevačica Ellie Goulding

London, UNITED KINGDOM  - Dutch model Doutzen Kroes pictured at the One Young World Summit in London.

BACKGRID UK 23 OCTOBER 2019, Image: 478620285, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Zed Jameson / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Zed Jameson / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Model Doutzen Kroes

Ellie Goulding je nosila čak četiri vjenčanice - jedna će vam se sigurno svidjeti

Manekenka je s druge strane ostala u okvirima elegancije i klasičnog "power suit" stila i dugi sako na dvostruko kopčanje nosila uz hlače širokih nogavica i bijele cipele na debelu petu. Crnu clutch torbicu sa zakovicama uskladila je s crnim sunčanim naočalama. Bilo da se nosi u casual ili profinjenom stilu, ženska odijela ostaju jedan od najpopularnijih trendova ovog modnog razdoblja. Nosiva su u svim prilikama, a brojne slavne dame nisu im odoljele - svaka ih nosi na jedinstveni način sa svojim stilskim potpisom.

Linker
19. travanj 2024 20:51