MODNA GENETIKA

Slavne mame koje su rodile i odgojile ‘modne blizanke‘: Obiteljske veze vole isticati i kroz svoju odjeću

Zbog fizičke sličnosti ove poznate mame i kćeri ponekad je teško raspoznati, a ovi uspješni tandemi to dodatno naglašavaju gotovo identičnim modnim izričajem.

Poznata engleska glumica i televizijska voditeljica Amanda Holden prošlog je vikenda s kćerkom Alexom Louise Florence Hughes posjetila restoran Electric House u Londonu. Nevjerojatnu međusobnu sličnost Amanda i Alex dodatno su naglasile odabirom sličnih outfita u kojima su privukle uvijek spremne objektive paparazza.

image
Amanda Holden i njezina kći sinoć su posjetile poznati restoran u Londonu.
BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Dok je Amanda odabrala bijelu otvorenu košulju bez rukava i bijele hlače sa zelenim uzorkom, Alex je obukla hlače istog kroja i crvenog uzorka što je iskombinirala s čipkastim topom neutralne, puder roza boje i klasičnim bijelim sakoom lagano podvrnutih rukava.

Obje su plavuše s identičnom nijansom boje, kosu su ostavile raspuštenom, a uskladile su se i u neutralnom make up-u kojim su dodatno naglasile prirodnu ljepotu.

Čitajte i: Poput blizanaca! Slavni parovi koji modno usklađenim outfitima privlače pozornost

Reese Witherspoon i Ava Elizabeth Phillipe

U svijetu poznatih ovo definitivno nije prvi put da mame i kćeri usklađuju modne kombinacije. Osim Kim Kardashian koja se često pojavljuje u javnosti u usklađenim modnim kombinacijama s kćerkom North West i njezine polusestre Kylie Jenner koja se s kćerkom Stormi Webster oblači u "matching" kombinacije, tu su i Beyonce i njezina kći Blue Ivy, ali i glumica Reese Witherspoon koja se sa svojom kćeri Avom Elizabeth Phillippe često oblači poput blizanki.

image
Ava Phillippe i Reese Witherspoon u Los Angelesu.
STEWART COOK/SHUTTERSTOCK

Da jabuka ne pada daleko od stabla poslovica je koja najviše pristaje poznatoj holivudskoj glumici Reese Witherspoon i kćerki Avi koju je dobila u braku s glumcem Ryanom Phillipeom koje čak i kada se u javnosti pojavljuju odvojeno, ne mogu sakriti nevjerojatnu sličnost.

U jednoj od izjava za američke medije 40-godišnja glumica je priznala kako joj se često na ulici događa da ju zamjene s njezinom 17-godišnjom kćeri Avom, ali i obrnuto. A osim genetike u izgledu, čini se da je Ava pokupila i mamine "modne gene".

image
Ava Phillippe i Reese Witherspoon na premijeri "Big Little Lies".

JIM SMEAL/SHUTTERSTOCK

Kćer slavnih glumaca nema ambicije nastaviti obiteljsku zanatsku tradiciju, no često je na crvenom tepihu podrška majci. Tako je bilo i prilikom predstavljanja nove serije "Big Little Lies" gdje je njezina majka Resse u glavnoj ulozi.

Čitajte i: Nevjerojatno slične Reese Witherspoon i kćer Ava zablistale na crvenom tepihu

Cindy Crawford i Kaia Greber

Manekenka i glumica Cindy Crawford još je jedna od slavnih dama koje je rodila svoju "modnu blizanku" pa se tako s kćerkom, također manekenkom i glumicom, Kaiom Greber često usklađuje u outfitima.

image
Modeli Kaia Gerber i Cindy Crawford 2016.
NICHOLAS HUNT/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Mlada nasljednica legendarnog supermodela oduševljava svakom novom modnom kampanjom, a nedavno je postala zaštitno lice za Calvin Klein, modnu kuću koja je s njenom majkom usko surađivala devedesetih godina 20. stoljeća.

Da je u kampanji ne krasi razbarušena bob frizura, malene tetovaže baš kao što ona nema prepoznatljiv madež iznad gornje usne, zvijezdu nove kampanje Calvina Kleina, moglo bi se vrlo lako zamijeniti za mladu Cindy Crawford.

Catherine Zeta Jones i Carys Zeta Douglas

Velška glumica i oskarovka Catherine Zeta Jones s kćerkom Carys Zetom Douglas također često ističe nevjerojatnu sličnost i gotovo identičan modni ukus. Mama i kći vole oblačiti slične kombinacije i time dodatno naglasiti povezanost.

Osim što se mama i kćerka često u javnosti pojavljuju u "matching outfitima", to ponosno ističu i na društvenim mrežama.

Linker
20. travanj 2024 11:23