Instagram
PRONAŠLI SMO 6 SLIČNIH

Sonja Kovač se pohvalila haljinom koju je kupila online za 300 kuna

Modna blogerica Sonja Kovač oduševila je svoje pratitelje izborom ljetne haljine zbog koje su je usporedili s anđelom, a dojmu je sigurno doprinijela i činjenica da trenutačno uživa u Istri te da joj je kao kulisa poslužio Rovinj.

Iako svoj Instagram puni fotografijama iz raznih krajeva svijeta, ovo ljeto Sonja Kovač je odlučila provesti na Jadranu: nakon uživanja u Dalmaciji, poznata blogerica svratila je do Istre gdje svoje pratitelje oduševljava novim fotografijama koje izgledaju baš poput razglednica. Ipak, njezinim obožavateljima najviše se svidjela posljednja iz Rovinja – odnosno njezina elegantna ljetna haljina zbog koje su je nazvali anđelom i vilom.

Bijela kreacija na preklop s visokim izrezom i „spuštenim“ rukavima, koji ostavljaju dojam volana, idealan je odabir za ljeto, ali i za ležernije vjenčanje poput onog na plaži. Maksi haljinu Sonja je kupila na Tobi.com, gdje je trenutačno na sniženju pa za nju treba izdvojiti nešto više od 300 kuna, za razliku od prijašnjih 650. Uz nju je nosila hit torbicu brenda Cult Gaia od akrila u crvenoj boji.

tobi.com

tobi.com

Maksi bijela haljina mnogima je osnovni komad za sunčane dane pa sve modne kuće imaju barem jednu svoju verziju u ljetnoj kolekciji: bacili smo se u potragu i pronašli verzije jeftinije od 200 kuna, ali i one luksuzne poput pamučne kreacije brenda Ulla Johnson i svilene haljine kuće Theory.

Somedays Lovin 812 kn, Nordstrom

45 funti, Topshop

25,31 funti, Asos

Svilena haljina Theory 520 eura, Net-a-Porter

21,33 funti, Asos

Pamučna Ulla Johnson 709 eura, Net-a-Porter

Linker
10. travanj 2024 19:29