Profimedia, Abaca Press, ABACA
u francuskoj prijestolnici mode

Stajliš mama: Hit model haljine za jesen istaknuo je najbolje od figure Eve Longorije

Holivudska glumica sletjela je u Pariz povodom Tjedna mode koji se tamo održava i pokazala nam kako s malo truda izgledati senzacionalno. Izabrala je modni komad koji odlično pristaje njezinoj figuri, a poglede s njezinog outfita ukrao je samo njezin 15-mjesečni sinčić.

Kao zaštitno lice kozmetičke kuće L'Oreal, Eva Longoria (44) stigla je u francusku prijestolnicu kako bi na Tjednu mode zastupala brend. Na ulicama grada prošetala je s malenim Santiagom. Mama i sinčić imali su sve poglede na sebi, a kako je kazala, ovo je njoj i Santiagu bio prvi let avionom otkako je prohodao. Od 10-stanog leta, spavao je samo jedan sat pa se u Parizu brzo izmorio.

Poznata "Kućanica" privukla je poglede ponajviše zbog šik modne kombinacije - odlučila se za dugu asimetričnu pletenu haljinu u bež boji s kojom je savršeno istaknula svoje obline. Rebrasti model s povišenim ovratnikom jedan je od hit komada za svaku jesen. Pletene haljine udobna su varijanta i mogu izgledati jako elegantno i ženstveno jer prate siluetu tijela.

Paris, FRANCE  -  The American Actress Eva Longoria and her son Santiago Enrique Baston enjoy some mother and son time at the Place Vendome in the French capital during Paris Fashion Week.

BACKGRID UK 25 SEPTEMBER 2019, Image: 473172042, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid UK, BACKGRID
Profimedia, Backgrid UK, BACKGRID

Najmekaniji trend za jesen: Pletena haljina je komad koji se isplati imati u ormaru

Krem boja kakvu je nosila Eva dodatno je naglasila njezin ženstveni izgled. Nose se uz gležnjače ili tenisice, a glumica je složila modni recept po posljednjim trendovima - visoke nabrane čizme odlično se slažu uz ovakve modele haljina, a cijeli outfit je začinila s velikim sunčanim naočalama. Haljina koju je ne nosi skupi dizajnerski potpis, pronašla ju je na policama high street brenda Nasty Gal, a model je već rasprodan s njihovog web shopa.

Eva Longoria and her son Santiago strolling on the place Vendome in Paris, France, on September 25, 2019., Image: 473169904, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Abaca Press, ABACA
Profimedia, Abaca Press, ABACA

Linker
15. travanj 2024 15:51