Uvijek svoja

Stilska petica: Pobjednička kombinacija Lejle Filipović nikog ne ostavlja ravnodušnim!

Gdje god se pojavi, Lejla iznenađuje svojim smjelim modnim spojevima koji nam mogu poslužiti kao inspiracija onda kada ne znamo koje komade kombinirati. Ovoga puta spojila je ženstveno s ‘drskim‘ i potpuno oduševila.

Bivšu Miss Hrvatske Lejlu Filipović (44) rijetko možemo vidjeti u trenirci i tenisicama. Supruga glumca i televizijskog voditelja Tarika Filipovića, s kojim će na Staru godinu proslaviti 13. godišnjicu braka, voli u svakoj prilici biti sređena od glave do pete, a njezin stil bismo mogli opisati kao ženstveni i trendovski.

No ona nije jedna od onih koji se slijepo drži najnovijih trendova, već hit komade po posljednjoj modi svaki put upotpunjuje s neočekivanim komadima i tako cjelokupnom looku daje vlastiti pečat. Neodoljiv outfit nosila je i na posljednjem Gloria osobno panelu koji se održao u u zagrebačkom heritage hotelu Amadria Park Capital na temu "Advent".

image
Buntovne kožnate hlače i ženstvena bluza uvijek funkcioniraju zajedno.
VEDRAN PETEH/CROPIX

Nina Badrić, Lejla Filipović i Nenad Sovilj ovu će godinu itekako zapamtiti, otkrili su zašto

Skandinavski brend Ganni je kao modni imperativ ove godine najavio kožnate komade koji daju moćni, pomalo buntovnički šarm modnim kombinacijama, a odlično se spajaju s romantičnim komadima.

Lejla je za ovu prigodu izabrala upravo takav komad - kožnate paperbag hlače visokog struka i rezane na polovici lista te ih spojila s vrlo ženstvenom košuljom s još uvijek modernim puf rukavima. Dodatan šarm stajlingu dala je velika kragna i dva broša sa sjajnim kamenčićima.

Otkačen detalj radi razliku

Pomalo neočekivan komad bile su gležnjače sa zmijskim uzorkom te su se sjajno uklopile u cijelu modnu priču. Gležnjače, pogotovo one otkačene, jedan su od najpoželjnijih jesensko-zimskih komada i volimo ih nositi svake hladne sezone.

image
Gležnjače sa životinjskim uzorkom kruna su trendovske kombinacije.
VEDRAN PETEH/CROPIX

Uz Lejlu na panelu su bili i pjevačica Nina Badrić te dizajner nakita Nenad Sovilj koji su otkrili su što im daje snagu u teškim trenucima, kakvi ih darovi vesele i čemu se nadaju u budućnosti. A kako je ova godina svima bila stresna, što se pogotovo očitavalo na koži, Lejla i Nina su našle savršene saveznike za lijepu kožu - dermokozmetičke proizvode brenda Avène.

image
Lejla Filipović i Nina Badrić znaju da je tajna njihove lijepe kože u Avène proizvodima.
VEDRAN PETEH/CROPIX

Naime, obje su već godinama vjerne proizvodima ove kozmetičke kuće pa tako Nina nikad na put ne odlazi bez Avène termalne voda, a Lejla je toliko zadovoljna njima pa ih redovito poklanja sebi i dragim ljudima.

Linker
15. travanj 2024 20:13