Ilina Cenov
 Maja Jurović
brzo, povoljno, šik

Supruga Sandija Cenova starim je modnim trikom začinila već odličan outfit za špicu

Supruga našeg poznatog glazbenika ukrala je pažnju svojim stajlingom na špici. Iako ljetna moda uglavnom prolazi u znaku svjetlih boja, ona se odlučila na tamne tonove i nije pogriješila jer je cijelu kombinaciju razigrala s jednim elegnatnim komadom za kojim dame sve češće posegnu.

Pravnica i blogerica Ilina Cenov već je 14 godina u braku s našim glazbenikom Sandijem Cenovom koji je nedavno proslavio 51. rođendan. Ljubav između njih brzo je počela buktat kad su se upoznali, no još uvijek gori istim žarom. Vjenčali su se na Baliju nakon samo tri mjeseca poznanstva, a u braku su postali roditelji djece Mikule i Zare.

Iako je ne viđamo često u javnosti, Ilina nam nije mogla promaknuti na zagrebačkoj špici u zanimljivom outfitu. Haljine su nam u ljetnim mjesecima omiljeni komad, bez obzira na priliku, a u jednu je uskočila i ona te se istaknula odabirom tamnih nijansi. Ilina je nosila prugastu haljinu midi dužine koja upravo zbog vertikalnih linija u različitim bojama nije nimalo dosadna. Trendi sandale na vezanje i block petu uskladila je s crnom kožnom torbom, a kako bi joj dala novo lice, Ilina je oko ručke zavezala maramu koja se slagala s bojom detalja na haljini. Svilena marama kao modni dodatak može se koristiti na mnoštvo načina i najbrži je način za osvježenje outfita ili modnog dodatka poput torbe. Naravno, nosi se i u kosi, oko vrata ili kao remen pa se isplati imati barem jednu u garderobi.

Spica / Zagreb 29.06.2019. / foto: Maja Jurovic / Ilina Cenov
Maja Jurović
Ilina Cenov

Linker
17. travanj 2024 16:36