Profimedia
Evan Rachel Wood

Sva lica odijela: Kako nositi strogi kroj

U fokusu javnosti našla se zahvaljujući ulozi u popularnom serijalu "Westworld", ali Evan Rachel Wood osvaja i svojim upečatljivim stilom kojim prevladavaju - odijela.

U popularnom serijalu u kojem glumi androida Dolores Abernathy radnja se odvija u tematskom parku smještenom oko 200 godina u prošlost, a ovog se vikenda ponovno "vratila nekoliko godina unatrag", ali ovog puta svojim modnim odabirom. Glumica Evan Rachel Wood je za PaleyFest u Los Angelesu, koji okuplja najbolje s televizije, odabrala je tamnoplavo odijelo koje je kombinirala s retro košuljom s volanima.

Evan Rachel Wood at the 34th Annual PaleyFest Los Angeles presentation of 'Westworld' held at the Dolby Theatre in Hollywood, USA on March 25, 2017. JB/A/PS/MCI, Image: 326645892, License: Rights-managed, Restrictions: NONE, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Whats Up
Profimedia, Whats Up

Nije tajna da 29-godišnja glumica voli odijela, a još je početkom ove godine obožavatelje osvojila svojim modnim izdanjem na dodjeli Zlatnog globusa: zablistala je u svilenom odijelu kuće Altuzarra. Rijetki bili iznenađeni njezinim odvažnim odabirom jer je poznata po upečatljivim, androginim lookovima koje bira, ali je razlog koji se "skriva" iza njezinog biranja odijela mnoge osvojio.

Actress Evan Rachel Wood arrives at the 74th Annual Golden Globe Awards in Beverly Hills, California, U.S., January 8, 2017.  REUTERS/Mike Blake - RTX2Y139
REUTERS

- Ovo je moja treća nominacija, a dodjeli sam dosad prisustvovala šest puta i svaki put sam nosila haljinu. Volim haljine, ovo nije protestiranje protiv njih, ali želim da djevojke i žene znaju da one nisu obavezne. Da ih ne moraju nositi ako ne žele i da jednostavno budu ono što jesu – izjavila je u razgovoru s Ryanom Seacrestom prije dodjele.

I doista nastavlja u tom smjeru. Iako većinom bira crno-bijele kombinacije koje bi mnogi nazvali "igranjem na sigurno", slavna glumica pokazala je kako se poigrati s te dvije boje, ali i da su odijela u ružičastoj jednako dobar odabir.

Linker
16. travanj 2024 10:19