filmska premijera

Svaka u svom điru: Poznate dame ne odvajaju se od najvećih modnih trendova koji će se nositi i ove godine

Prošiveni materijal, lateks, balon krojevi trendovi su koji su već neko vrijeme vladaju modnim pistama, ali i našim ormarima, a poznate glumice, pjevačice i manekenke odabiru ih i za najsvečanije događaje.

Sinoćnja premijera novog sci-fi trilera "Moonfall" u Los Angelesu privukla je mnoga poznata lica koja su na "crnom tepihu" oduševila svojim modnim kombinacijama. Među njima su prednjačile dame poput Heidi Klum, Halle Berry, Kelly Rowland i drugih, čije outfite bismo svakako poželjeli da nam se stvore u ormaru.

Supermodel Heidi Klum u prvom je planu imala svoj bujni dekolte, ali ono što je nama zapelo za oko jest njezin neobično krojen sako s velikim remenom te pripadajućim tajicama od lateksa. Sakoi su klasičan komad koji nikada ne izlazi iz mode, a ovakvi s neobičnim prizvukom pravo su osvježenje.

image

Heidi Klum

AFF-USA/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Heidi se potrudila da sve bude u jednom tonu pa je obula gležnjače s lak finišem, a u ruci je držala veću clutch torbu s uzorkom krokodila. Crni smokey-eye odlično se uklopio u cijeli look.

Čitajte i: Prošlogodišnja moda ujedinila je Hrvatice: Koje nam je trendove nametnula i kako smo na njih odgovorili

Glumica Halle Berry za premijeru je odabrala mini haljinu, također s velikim dekolteom kojeg je ukrasila elegantnim nakitom. Takozvane "balon" haljine veliki su hit koji će se zadržati još neko vrijeme, baš kao i leptir rukavi koji daju dozu dramatike i glamura, bilo haljini, puloveru ili košulji.

image

Halle Berry

OCONNOR/AFF-USA.COM/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Uz ovakav kroj haljine, suptilni detalji su sve što vam treba, zato Halle nije komplicirala ni s izborom obuće - zadržala se na crnim salonkama s neodoljivim srebrnim detaljem.

Crno je bio izbor i pjevačice Kelly Rowland koja je svoje duge, romantične uvojke sjajno uparila s raskošnim kompletom suknje i topića na točkice i s puno, puno tila i volana.

image

Kelly Rowland

AFF-USA/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Na njoj su se od nakita isticale velike naušnice, a ispod suknje provirivale su glomazne čizme koje su cijelom looku dale malo buntovnog štiha.

image

Joey King

OCONNOR/AFF-USA.COM/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Crninu je "razbila" zvijezda filma "The Kissing Booth", Joey King, i to u električno plavom kompletu od prošivenog materijala kakav se sada naveliko nosi. Ispod košulje provirivao je grudnjak iz istog kompleta, a čak su i torbica, naušnice i make-up bili u plavom tonu. Crne su jedino bile cipele na platformu koje odlično stoje na ovaj kroj hlača i vizualno produžuju noge.

Čitajte i: Modna inspiracija iz grada ljubavi: Street style komadi koji će obogatiti vaš modni izričaj i u hladnim danima

image

Amanda Kloots

OCONNOR/AFF-USA.COM/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Glamurozan dojam ostavila je i tv voditeljica Amanda Kloots u prugastoj haljini bez naramenica. Pruge nisu savršen izbor za baš sve događaje, no u crno-bijelom izdanju uvijek prolaze. Samo treba pripaziti da je ostatak outfita neutralan ili u crnoj boji, kao što ja napravila Kloots.

Linker
20. travanj 2024 00:03