Maja Jurović
novi izgled

Tajice i tenisice - sportski chic Sandre Perković za zagrebačku špicu

Popularna sportašica snimljena je na špici u jednostavnoj kombinaciji, idealnoj za opušteni odlazak u shopping.

Nakon sjajnog rezultata na Međunarodnom bacačkom mitingu u Splitu gdje je bacila disk na 69,13 metara, što je najbolji ovogodišnji hitac u svijetu, Sandra se vratila u metropolu.

27-godišnja u šetnji gradom se ne odriče se sportskih komada odjeće koje zna 'prevesti' u pravu gradsku modnu priču.

Uz niske bijele tenisice, koje su ponovno veliki hit, za opuštene šetnje gradom bira pamučne tajice koje kombinira sa ženstvenijim odjevnim komadima, poput uske haljine s visokim ovratnikom u sivoj boji, koja ističe figuru i outfitu daje dozu svježine.

Spica / Zagreb 17.02.2018. / foto: Maja Jurovic / Sandra Perkovic
Maja Jurović
Maja Jurović

Osim što niže uspjehe u sportu, Sandra u posljednje vrijeme oduševljava i izgledom. Sve češće poseže za estetskim zahvatima, a potrudila se i skinuti kilograme.

'Svakoj ženi laskaju komplimenti, no ja sam bila samosvjesna i s deset kilograma više. Osim toga, nisam tijelo preoblikovala zbog ljepote, nego kako bih bila u top formi za Olimpijadu u Tokiju 2020. Tajna moje vitkije linije je u novom režimu prehrane: jedem češće, ali manje obroke. Dobro je što se ničega ne moram odricati, čak ni meni omiljene štrudle s višnjama', rekla je nedavno za Gloriju.

Prije nekoliko dana posjetila je jednu zagrebačku polikliniku kako bi osvježila usne i pojačala im volumen hijaluronskim filerima koji daju svježiji izgled i boju, a učinak se može vidjeti u narednih šest do devet mjeseci.

Instagram
Sandra je usne osvježila filerima u jednoj zagrebačkoj poliklinici

Linker
21. travanj 2024 00:06