JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Toplo, a chic

Tako jednostavan, a tako efektan: Scarlett Johansson zna tajnu top stajlinga

Glumica Scarlett Johansson jedna je od onih dama koja se bez puno truda ističe u mnoštvu, čak i kada nije na crvenom tepihu, a sve zbog pomno odabranih komada odjeće koje uspješno kombinira. Njezin zimski stajling lako možemo kopirati pa smo našli slične komade kojima možete začiniti svoj.

Dok se na crvenom tepihu pojavljuje u glamuroznim kreacijama poznatih dizajnera, američka glumica Scarlett Johansson (35) u privatno vrijeme fura prilično jednostavne komade koje možemo pronaći u gotovo svim high street trgovinama. Za šetnju do hotela povodom intervjua za novi hit film "Marriage Story", u kojem glumi s Adamom Driverom, Scarlett je odjenula svakodnevnu, ali opet trendi kombinaciju.

New York, NY  - Actress Scarlett Johansson is all bundled up as she arrives for a press junket at a hotel in New York.

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 491693234, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Prigušeno narančasti kaputić s visokim ovratnikom radio je odličan kontrast svijetloplavim trapericama, a dodatnu zanimljivu dimenziju postigla je bijelim gležnjačama.

Laura Dern, Scarlett Johansson
NY Special Screening and Q and A for
Patrick Lewis/Starpix for Netflix / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ispod kaputića imala je košulju slične nijanse, a cijelu kombinaciju je ukrasila smeđim remenom koji se savršeno uklopio s narančastom bojom košulje i kaputa. Ova naizgled jednostavna kombinacija zapravo je idealna za poslovne prilike, baš kao i sve druge svakodnevne obveze i to upravo zbog upečatljive boje jednog ili dva komada koji nose cijeli outfit.

U popularnim trgovinama našle smo slične komade kojima možete obogatiti svoj stil i ormar, a svi ovi komadi daju se kombinirati i s onima koje već imate.

Zalando narančasti kaput 493 kune, Bershka košulja s točkama 79,90 kuna, Zara traperice 99,90 kuna, Reserved bijele gležnjače 349,90 kuna, Mango remen od umjetne kože 169,90 kuna

Linker
18. travanj 2024 15:06