Splash
NEOČEKIVAN ODABIR

Talijansko ljetovanje im godi: Amal Clooney u najseksipilnijem izdanju dosad

Ovo ljeto bit će za bračni par Clooney u znaku Italije - u Veneciji su se prije nekoliko godina vjenčali, na jezeru Como imaju kuću koju obožavaju, a sada uživaju na Sardiniji gdje slavni glumac radi na novom projektu.

Odvjetnica za ljudska prava i holivudski glumac uhvaćeni su nakon romantične večere u restoranu La Tavernetta u Porto San Paolu na Sardiniji, gdje je Amal Clooney (40) ponovno oduševila u mini haljini kakvu još nije nosila. Kao stvorena za privlačenje pozornosti, bijela haljina s crnim detaljima - u stilu vezanja korzeta - bila je pravi pogodak u kombinaciji s crnim štiklama.

Splash

U najseksipilnijem izdanju dosad Amal je odabrala kreaciju brenda Moschino iz kolekcije za jesen 2017.: bijela haljina s kontrastnim detaljima odlična je zamjena za malu crnu haljinu, a s njezinom kombinacijom uskladio se i glumac George Clooney.

Splash

57-godišnji holivudski miljenik trenutačno snima novu TV seriju "Catch 22" na Sardiniji, zbog čega se tamo preselio s cijelom obitelji. Iako blizanci Alexander i Ella nisu bili s njima na večeri, s njima borave u Italiji u luksuznoj vili koju je George Clooney unajmio od Ezia Maria Simonellija, računovođe i bliskog prijatelja bivšeg talijanskog predsjednika Silvija Berlusconija. U raskošnoj vili na Sardiniji, u kojoj su im na raspolaganju i dva bazena, prošlog su tjedna uživali i roditelji bračnog para - Nina i Nick Clooney te Baria Alamuddin.

S obzirom na to da im je Italija neizmjerno draga, Clooneyjevima ne pada teško, iako je Georgeu ljeto radno, što će toliko vremena provesti daleko od londonskog doma. Naime, par se prije tri godine vjenčao u Veneciji, a George Clooney već godinama ljetuje u vili smještenoj u malom mjestu Laglio uz jezero Como gdje često otputuju s blizancima.

Linker
19. travanj 2024 13:43