Njena košulja plava

Tia Jurčić Mamić na špici ne izlazi iz skupocjene košulje

Poznata trendseterica sa špice obožavateljica je kreacija popularne američke dizajnerice poznate po ljubavi prema naglašeno ženstvenom stilu.

32-godišnja Tia na špicu uvijek izlazi pomno dotjerana, a traperice i košulje nalaze se na njezinoj listi omiljenih odjevnih komada za odlazak na kavu.

Jedna bluza posebno joj je draga srcu, što i ne čudi s obzirom da je riječ o kreaciji poznate svjetske dizajnerice koju rado nose celebrity djevojke.

Plava prugasta košulja, s neobičnim puf rukavima i dubokim dekolteom obožavan je komad iz ormara gospođe Mamić, iz kolekcije američke dizajnerice Johanne Ortiz.

Spica / Zagreb 09.05.2018. / foto: Davor Matota / Tia Jurcic Mamic
Davor Matota
Spica / Zagreb 09.05.2018. / foto: Davor Matota / Tia Jurcic Mamic
Davor Matota

Košulja s prevučenim gumbićima atraktivna je zbog jednog neobičnog detalja - plavih gaćica s crvenim cvijećem koje je pretvaraju u bodi, a koje, u spoju s trapericama izgledaju poput širokog pojasa.

Press foto

Originalna cijena ove košulje bila je 685 funti, odnosno 5.720 kuna, a sada se u luksuznom online dućanu nalazi na sniženju i prodaje po cijeni od 411 funti, (3.430 kuna).

A post shared by @elenmayer_inspiration on

Za kreacijama Johanne Ortiz lude su Kate Hudson, Sarah Jessica Parker, Olivia Palermo, Cheryl Cole i Nicki Hilton, koje često biraju dizajneričine ženstvene, ali otkačene modele za pojavljivanja u javnosti i snimanja.

SplashNews.com

Tia plavu košulju nosi s hlačama od svijetlog trapera - nekad s modelom ravnih nogavica, a nekad s poderanim uskim trapericama iz kojih proviruju gaćice s cvjetnim motivom, kako je dizajnerica i zamislila.

Spica / Zagreb 26.04.2018. / foto: Davor Matota / Tia Jurcic Mamic
Davor Matota

Dok Tia Zagrebom šeće u popularnom puf modelu, Cheryl Cole u Velikoj Britaniji oduševljava dugačkom haljinom-košuljom s istim potpisom.

Sarah Jessica Parker za jedno važno snimanje u New Yorku odjenula kratku košulju koja se mašnom veže u struku.

Linker
29. ožujak 2024 05:40