Davor Matota
petica za stil

Tko zna, zna: Ljupka Gojić Mikić nosi modele traperica koji su ovog proljeća pravi hit

Svake godine iznova se vraćamo jednom modnom komadu koji volimo nositi u svakoj prilici. Vječni traper iz sezone u sezonu dobiva neko novo lice, a volimo se vratiti i onim retro modelima koji su se nosili prije nekoliko desetljeća. Kako ih uklopiti u svoj stil na drugačiji način pokazuje nam naša dizajnerica i manekenka čije su kombinacije odlična modna inspiracija.

Ljupka Gojić Mikić uvijek se istakne svojim posebnim i istančanim stilom. Ljupka je ostvarila karijeru i kao dizajnerica te se nalazi na listi najbolje odjevenih dama na našoj sceni.

Svoje stajlinge često gradi uz pomoć vječnog komada koji se nalazi u svačijem ormaru - traperica. Ljupka se istaknula s tri trendi modela koje smo zapazili u njezinim kombinacijama.

U zanimljivim trapericama pojavila se i na reviji Aleksandre Dojčinović i pokazala da traperice odlično funkcioniraju u svim prigodama. Uz kožnatu haljinu s visokim prorezom i cipelama na kitten petu, patchwork traperice japanskog dizajnera Junya Watanabe dale su kombinaciji otkačeni i trendi look.

modna revija Aleksandra Dojcinovic / Tehnicki muzej Nikola Tesla / Zagreb 02.04.2019. / foto: Maja Jurovic / Ljupka Gojic Mikic
Ljupka Gojić Mikić

Model koji nosi Ljupka dolazi po cijeni od 858 eura, no lako ga možete napraviti same i pretvoriti stare traperice u unikatni komad. Uz pomoć zakrpa i igle na traperice se mogu našiti različiti komadi tkanine koji će im udahnuti novo i osvježeno lice.

Supruga nogometaša Mihaela Mikića i majka troje djece pokazuje svojim stilom da prati aktualne trendove pa u svojoj garderobi ima nekoliko modela koji su na listi želja svake trendseterice. U onima koje će ove sezone zamijeniti skinny traperice pozirala je za svoj Instagram profil, a riječ je o vintage jeansu ravnih nogavica i visokog struka čije je rubove ležerno 'potfrknula'.

Ovaj look nosila je uz duži model kaputa i tenisice te složila trendi i opušteni stil za šetnju gradom u koji lako može uskočiti svatko od nas.

Uz vintage model, onaj koji će ove sezone biti osobito popularan su traperice širokih nogavica koje će privlačiti poglede. Sportski stajling tako je dobio šik notu uz ovaj model u kojem se manekenka uputila u shopping. Modeli širokih nogavica izbor su za dane kada se želimo odmoriti od pripijenih traperica, a u proljetnim kombinacijama će odlično funkcionirati, kako uz tenisice i sportsku majicu, tako i uz cipele i romantičnu košulju ili bluzu.

Linker
25. travanj 2024 19:58