Davor Matota
na špici

Torba Lane Pavić spašava i najdosadniji stajling

Miljenice među trendsetericama već su neko vrijeme torbe modne kuće Chloé čiji su modeli sastavni dio street style kombinacija u Londonu, Parizu, Milanu i New Yorku, ali i Zagrebu.

Torbe francuskog brenda Chloé unijet će pariški šik u svaku kombinaciju, tvrde iz luksuzne modne kuće, a to dokazuje look Lane Pavić. Bivša voditeljica i članica stranke Pametno za šetnju zagrebačkom špicom odabrala je osnovne komade koje svatko ima u ormaru, a kombinaciju je "začinila" luksuznim modnim dodatkom. Crne hlače u kombinaciji s košuljom boje ciklame, crnim gležnjačama i sivim kaputom, idealnim za prijelazno razdoblje, bile su njezin odabir za druženje sa suprugom, poduzetnikom Markom Kožulom i kćeri Larom Bornom (11).

Spica / Zagreb 06.10.2018. / foto: Davor Matota / Lana Pavic i kcer Lara Borna i suprug Marko Kozul
Davor Matota
Lana Pavić sa suprugom Markom Kožulom i kćeri Larom Bornom

Ipak, od cijelog outfita najviše se isticala torbica See by Chloé od kože i antilopa, a krase je kićanke i zlatni detalji, koji posebno dolaze do izražaja na sivom modelu. Iako se ne radi o najpopularnijem komadu francuske modne kuće, itekako je prepoznatljiv zahvaljujući obliku polumjeseca, a za boho model inspiriran sedamdesetima treba izdvojiti 3230 kuna.

Spica / Zagreb 06.10.2018. / foto: Davor Matota / Lana Pavic i kcer Lara Borna i suprug Marko Kozul
Davor Matota

See by Chloe, 3230 kn

Linker
20. travanj 2024 08:51