IZ RUSKOG STUDIJA

Torbe koje će oduševiti svakog knjigoljupca

Mali dizajnerski studio smješten u glavnom gradu Rusije stoji iza jedinstvenih torbi koje će oduševiti svakog knjigoljupca.

Knjiga-torba idealan je poklon za sve one koji u javnom prijevozu krate vrijeme čitajući i svaku večer u san utonu uz pomoć dobrog štiva. Radi se o modelima za koje je zaslužan Krukrustudio, odnosno dizajneri Lyuba i Max, a posebni su jer torbice izgledaju poput knjiga. Korice klasika poput knjiga "Mali princ", "Ana Karenjina" i "Ubiti pticu rugalicu" glavni su im motivi, a ako vaša omiljena knjiga nije baš popularna – ne brinite, izrađuju ih i po narudžbi.

Dostupne su u različitim veličinama, izrađuju ih od filca i najviše od umjetne kože. Njihov mali studio postoji već pet godina, a torbe u obliku knjiga počeli su raditi prije tri. One na početku nisu bile popularne poput drugih modela iz njihovih kolekcija, ali sve se promijenilo s modelom koji su krasile korice romana „Ponos i predrasude“ Jane Austin. U samo nekoliko mjeseci knjiga-torbe postale su sve popularnije, a Lyuba i Max ponosni su na njih jer su od svih modela - najfunkcionalnije. Zbog svog oblika idealne su za nošenje dokumenata i…knjiga. Mali dizajnerski studio iza sebe ima već više od sto različitih modela torbi, od kojih su najpoznatiji Tardis iz serijala "Doktor Who" te torba u obliku R2D2-a iz "Ratova zvijezda", a sada osvajaju modelima posvećenim vašim omiljenim knjigama.

Linker
17. travanj 2024 08:02