perrinparis.com
Spoj arhitekture i mode

Torbice inspirirane zgradama arhitektice Zahe Hadid

Dizajn studio koji nosi ime pokojne arhitektice "Zaha Hadid Design" u suradnji s francuskim brendom kožnatih modnih dodataka "Perrin Paris" kreirao zanimljive torbice.

Predstavili su, naime, limitiranu ediciju torbi koje su, zajedničkim snagama, kreirali u spomen na arhitekticu i dizajnericu Zahu Hadid, preminulu 2016. godine. Ono što najviše privlači pažnju su ručke torbica. Umjesto standardnih, poslužile su metalne narukvice koje nalikuju mini skulpturama, a izrađene su ergonomski pa se mogu nositi i na lijevoj i desnoj ruci.

perrinparis.com


perrinparis.com


Sedam torbica u bež, bijeloj, crnoj, crvenoj i plavoj boji krase tri različita dizajna narukvica, a svi modeli - Mobi, Loop i Strae - koštaju 2200 američkih dolara. No, ovo nije prvi put da se dizajn Zahe Hadid pojavljuje u obliku nakita jer je velika obožavateljica mode surađivala s brojnim brendovima - između ostalog, kreirala je kolekcije nakita za Swarovski i Caspitu.

perrinparis.com


perrinparis.com


"Zaha Hadid Design studio oduvijek je bio vezan za modu i modne dodatke, a ova suradnja nam je omogućila da spojimo modu, izradu nakita i dizajn." rekao je Maha Kutay, direktor dizajn studija. "Na svakom komadu, izrađenom od mekane kože, vidljiv je potpis našeg dizajn studija koji se savršeno uklopio u rukotvorine brenda Perrin Paris."

perrinparis.com


Do ideje za suradnju došlo je kad je slavna arhitektica i dizajnerica na poklon dobila torbu francuskog modnog brenda. Pa sada, za njom, osim prekrasnih građevina, namještaja, dodataka za dom i nakita ostaju i kožnate torbe.

A post shared by PERRIN PARIS (@perrinparis) on


perrinparis.com

Linker
18. travanj 2024 22:40