MICHAEL SIMON / INSTAR Images / Profimedia
Nosi svoj uzor

Tori Spelling fura najružniji ružni džemper na tržištu

Glumica Tori Spelling prošetala je džemper koji je ukrašen licem Kris Jenner, a čini se da joj je ona, dok se pokušava izvući iz velikih financijskih problema, veliki uzor.

"Djed Božićnjak naporno radi, ali Kris Jenner radi više", stoji na ružnom božićnom džemperu koji fura glumica Tori Spelling (46). Glumica koja je najpoznatija po ulozi Donne Martin u seriji "Beverly Hills, 90210" već godinama muku muči s financijskim brigama. Kao kći poznatog preminulog producenta Aarona Spellinga živjela je vrlo glamurozno, ali od njegovog silnog bogatstva koje se procjenjivalo na 600 milijuna, na kraju je dobila je "samo" 800 tisuća dolara.

Exclusive - Malibu, CA - 11/29/2019 - Tori Spelling enjoying some Black Friday shopping in Malibu with an ugly Christmas sweater that says `Santa Works Hard But Kris Jenner Works Harder.`

-PICTURED: Tori Spelling
-, Image: 485857768, License: Rights-managed, Restrictions: Exclusive, Model Release: no, Credit line: MICHAEL SIMON / INSTAR Images / Profimedia
MICHAEL SIMON / INSTAR Images / Profimedia

Osim što je zarađivala od glume, njezina knjiga 'Stori Telling' 2008. bila je u užem izboru za najprodavaniju knjigu New York Timesa, no uz sve to je svoju obitelj dovela do financijskog kraha. Osim što sa suprugom Deanom McDermottom često ima bračne krize nedaće im rade i dugovi koji se samo gomilaju. Roditelji petero djece: Liama (12), Stelle (11), Hattieja (7), Finna (6), i Beaua (2), već godinama muku muče s kamatama i dugovima, no ipak Tori nije odoljela popustima na nedavnom crnom petku.

U šetnji je nosila ružni božićni džemper od stotinu kuna s likom Kris Jenner.


eletees.com


Čini se kako joj je ona u svim brigama odličan uzor jer je od svoje obitelji izgradila carstvo i sve naplaćuje, a Tori je svaka motivacija itekako potrebna. Nedavno je glumica snimila povratničku sezonu Beverly Hillsa, ali kod publike taj povratak nije baš dobro prihvaćen pa je nakon prvih šest epizoda sve otkazano. Ipak, The Hollywood Reporter doznaje da je Spelling dobila 70 tisuća dolara, a za šest epizoda dobila je vrloglavih 420 tisuća dolara.

--> Potpuni promašaj: Nakon prvih šest epizoda, otkazan je remake kultne serije iz 90-ih

Linker
18. travanj 2024 05:47