Profimedia, Mega Agency
sofia vergara

Totalno ležerna: Čak je i njoj potreban predah od vrtoglavih potpetica

Jedna od najplaćenijih televizijskih glumica na svijetu privlači pažnju gdje god se pojavila, pa marak to bilo i za vrijeme opuštene šetnje sa svojom čivavom.

Kolumbijska glumica Sofia Vergara (47) poznata je po svom prepoznatljivom modnom stilu - najčešće je možemo vidjeti u lepršavim midi haljinama, ili pak trapericama, dok su joj na nogama uvijek vrtoglave potpetice, većinom platforme od kojih se ne odvaja.

Za šetnju sa svojim četveronožnim prijateljem, čivavom Baguette ipak je napravila iznimku i odabrala ugodniju alternativu - ravne natikače s debelim potplatom. Ljetnu obuću nosila je uz isprane traperice i običnu pamučnu majicu vojničkog uzorka. Iako smo je navikli vidjeti u sređenom izdanju bez mane, prirodna ljepota glumice vidljiva je i u ovakvim 'običnim' outfitima.

Vergara je najpoznatija po ulozi Glorije iz humoristične serije 'Moderna obitelj'. Serija je dobila svoju 10. sezonu te je jedna od trenutno najpopularnijih humorističnih serija koja je osvojila gledatelje diljem svijeta. Na setu serije upoznala je i svog supruga Joea Manganiella s kojim dijeli čivavu, a zajedničku djecu par još uvijek nema. Iz prvog braka glumica ima sina 27-godišnji sina Manola.

EXCLUSIVE: Sofia Vergara rocks a camouflage t-shirt as enjoys a sunset walk with the family's chihuahua Baguette.
16 Aug 2019, Image: 465818850, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

EXCLUSIVE: Sofia Vergara rocks a camouflage t-shirt as enjoys a sunset walk with the family's chihuahua Baguette.
16 Aug 2019, Image: 465818562, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

Linker
20. travanj 2024 08:14