Instagram
S druge strane pedesetih

Trendi blogerica: Ima 52 godine, osvaja modnim stilom i dijeli savjete koje vrijedi čuti

Da za aktivno bavljenje društvenim mrežama i status modnog influencera godine nisu važne, dokazuje Renia Jazdzyk čije objave na Instagramu prati 23 tisuće sljedbenika.

Renia Jazdzyk, 52-godišnja modna blogerica, koja stoji iza profila 'Ven's Wife Style' savršeno kombinira high street komade sa skupocjenim hitovima razvikanih modnih kuća, a bez obzira na godine, ne ustručava se poigravanja s najnovijim trendovima.

Renia obožava maxi haljine, široke hlače, i midi suknje, primjerene svojoj dobi, no oduška si daje kad na red stignu boje, vedri uzorci i modni dodaci.

Vesela blogerica prepoznatljive kovrčave frizure bez straha nosi štikle na sokne, robusne tenisice i Balenciagine gležnjače/čarape, a u njezinom ormaru dom su našle brojne hit torbice poput Guccijevog modela na remen, torbe od bambusa s potpisom Cult Gaia, i minijaturne torbice brenda Jacquemus.

Koji su njezini savjeti za besprijekoran stil?

"Slojevi, slojevi, slojevi. Jedna od stvari koje sam naučila kad sam stigla u Veliku Britaniju je kako slojevito nositi odjeću, ogrlice, čak i prstenje. Obožavam nositi nekoliko uzoraka u isto vrijeme - to je praktičan trend za zemlje u kojima nije stalno sunčano".

"Kombiniranjem odjeće iz dizajnerskih i high street dućana, možete kreirati originalan izgled. Možete nositi Balenciaga torbicu s haljinom iz Topshopa i izgledati kao da ste sišli s piste. High street odjeća može izgledati luksuzno ako joj dodate zanimljiv modni dodatak - neobične cipele ili lijepu torbicu. Mislim da se svaki outfit može začiniti na jedinstven način", otkrila je Renia za portal Who What Wear.

Dodala je i da obožava vintage komade koje uglavnom kupuje u online dućanu Vestiaire Collective, gdje se mogu pronaći kultni komadi poput torbica s potpisom Fendi i Dior.

"Zbog boja i uzoraka vaša odjevna kombinacija može izgledati energično, čak i jedan detalj u živoj boji može u potpunosti promijeniti dojam. Nemojte se bojati divljih uzoraka, pronađite nešto s dezenom leoparda ili tigra i poigrajte se s njima!", još je jedan savjet ove dame s odličnim stilom.

Top komadi koje bi prema mišljenju Renie svaka žena morala imati u ormaru:

"Mislim da bi svi trebali posjedovati osnovne komade poput dobro skrojenih traperica, bijelog T-shirta koji je malo prevelik, dobrog kariranog blejzera, lijepog balonera i dobre kožnate suknje".

Linker
18. travanj 2024 09:59