Miranda Kerr Instagram
trbuščić raste

Trudna Miranda Kerr ima dvije 'it' haljine, ali triput više lajkova pokupila je ona s limunima

Ne kaže se bez razloga da trudnice sjaje posebnim sjajem, a Miranda Kerr pritom pokazuje i sav svoj smisao za modu.

Manekenka i "Victorijina anđelica" Miranda Kerr (36) očekuje treće dijete, odnosno drugo s biznismenom Evanom Spiegelom (29) te na društvenim mrežama često pokazuje koliko uživa u trudnoći. Čak ni s trbuhom do zuba nije se odrekla uskih haljina sa zanimljivim uzorcima koje se ove ljetne sezone nose više nego ikad.

Na posljednjim fotografijama koje je objavila na Instagramu Miranda nosi midi haljinu s popularnim printom limuna koju je iskombinirala s bijelim sandalama na petu i torbicom u istoj boji. Radi se o haljini brenda Saloni od 4700 kuna koju možete nabaviti na web shopu Net A Porter. Midi haljine skupljene u struku, s rukavima i gumbićima prizivaju prošla vremena i odlično izgledaju i u poslovnim i u nešto opuštenijim prilikama - dovoljni je reći da je Miranda u ovoj haljini prikupila čak 576 tisuća likeova.

Motivi cvijeća su, kao i svake godine, uvijek prisutni na modnim komadima u ljetnim mjesecima pa ih nije mogla zaobići ni australska manekenka. U polju punom predivnih suncokreta, Miranda je pozirala u kratkoj ljetnoj haljini s cvjetnim uzorkom i volanima koja otkriva ramena, a kao modni detalj imala je samo sunčane naočale i par komada nakita. Haljine su za trudnice najbolji izbor jer pružaju udobnost i ispod njih nije vruće, a mogu se kombinirati na svu vrstu obuće - od tenisica do sandala.

Miranda se za Evana Spiegela udala 2017. godine te s njim godinu dana kasnije dobila sada jednogodišnjeg sina Harta. Od 2010. do 2013. bila je u braku s britanskim glumcem Orlandom Bloom s kojim ima osmogodišnjeg sina Flynna Christophera.

CULVER CITY, CA - NOVEMBER 12:  Founder, Snapchat Evan Spiegel (L) and model Miranda Kerr attend the Fifth Annual Baby2Baby Gala, Presented By John Paul Mitchell Systems at 3LABS on November 12, 2016 in Culver City, California.  (Photo by Tommaso Boddi/Getty Images for Baby2Baby)
Getty
Evan Spiegel i Miranda Kerr

Linker
24. travanj 2024 12:26