INSTAGRAM
Šarena elegancija

Trudne i sa stilom: Domaće dame blistaju u blaženom stanju i neodoljivim, modernim kombinacijama

Glumica i pravnica posljednju fazu trudnoće izvrsno nose i sudeći prema objavama na društvenim mrežama odlično podnose. Njihove modne kombinacije dokaz su da svaka buduća majka može biti u trendu i dok ‘broji sitno‘.

Glumica i pravnica posljednju fazu trudnoće izvrsno nose i sudeći prema objavama na društvenim mrežama odlično podnose. Njihove modne kombinacije dokaz su da svaka buduća majka može biti u trendu i dok ‘broji sitno‘.

Ne kaže se bez razloga da žene imaju poseban sjaj u trudnoći, to blaženo stanje u posljednje je vrijeme dobilo i pripadajuće odjevne komade - koji trudnicama ponosno ističe trbuh, dok ih istovremeno čini neodoljivima. Danas je moguće biti u trendu i u visokom stupnju trudnoće, pokazala je to i glumica Lana Gojak Bajt, koja ‘broji sitno‘ do poroda.

Visok stadij trudnoće i visoke ljetne temperature dosta su intenzivan spoj stoga je potreban dodatan trud da se odjećom ne oteža ionako teška situacija. Zna to najbolje i Lana koja je zablistala u posebno dražesnoj kombinaciji osvježavajuće zelene boje.

instagram}

{/instagram}

Rez ispod prsiju ukrašen je detaljom mašne, a kroj ostavlja dovoljno prostora i ne opterećuje trbuh, odnosno ni mamu ni bebu. Lana je ovu romantičnu ljetnu haljinicu nepogrešivo spojila sa slamnatim šeširom i torbom, a obula je i udobne ravne natikače s modernim ukrasima od tkanine.

Čitajte i: Tražite li inspiraciju? Znamo kakve badiće su odabrale influencerice, WAG-sice, glumice...

Haljinu je odabrala u jednom specijaliziranom butiku za trudnice te se pritom našalila kako se dućan zove kao pitanje koje protekli period najčešće čuje. "Što će biti, pitanje koje čujem gotovo svakodnevno bez obzira jesam li u banci, u trgovini ili na tržnici", kazala je Lana i dodala da s obzirom na disko party u trbuhu nije sigurna hoće li se još koji put i okupati u moru prije poroda.

U neformalnim, svakodnevnim prilikama Lana bira lagane i prozračne haljine, uglavnom bijele boje sa zanimljivim detaljima poput volana na rukavima ili ukrasa na prsima. Glumica je jedna od trudnica koja nije zapustila fizičku aktivnost i vježbanje ni u trudnoći te se na društvenim mrežama zna pohvaliti i vježbanje joge, koja joj je sigurno doprinijela gipkosti i pokretljivosti te lakšem podnošenju nesnosnih vrućina.

A kada se govori o trudničkoj modi, nikako se ne može izostaviti Adrianu Ćaletu Car koja gotovo svakog dana oduševljava svojim modnim kombinacijama. Za plažu bira jednodijelne kupaće kostime - u jarkim bojama s neobičnim vezanjem - Adrianina je to dobitna formula kojom nepogrešivo briljira kraj mora.

Čitajte i: Dok je muž na Euru, Adriana Đurđević dijeli modne lekcije: Elegantna trudnica u nezaboravnim kombinacijama

Modno nepogrešiva

Za šetnje gradom poseže za dugim haljinama od laganog materijala, koje ostavljaju prostora za trudnički trbuh, a pritom ga ističu. Modni dodaci ujedno imaju funkciju i zaštite od sunca - marame na glavi, sunčane naočale, šeširi - Adrianinu svaku kombinaciju podignu na novu razinu.

Nakon što je posljednje vrijeme odmarala u rodnom Dubrovniku, dok je njen suprug Duje Ćaleta Car s nogometnom reprezentacijom sudjelovao na Europskom nogometnom prvenstvu, nakon Eura Adriana je otkrila da je sa suprugom otputovala na Euro.

Tamo je još jedan kupaći kostim, ovog puta u golublje sivoj boji, koja odlično pristaje uz osunčani ten, kombinirala s laganom košuljom s u neodoljivim dezenom pruga te slamnatim šeširićem.

U Grčkoj je ova pravnica zablistala i u večernjem izdanju. Dugačka haljina u kraljevsko plavoj boji, s dubokim prorezom na nogama, otvorenim leđima na kojima se nalaze ukrštene naramenice načinjene od volana - savršeno pristaje uz idilično grčko mjesto. Plava i bijela boje su grčkih otoka, zna to i Adriana koja je svoju haljinu uparila s bijelim sandalama.

Linker
26. travanj 2024 15:30