Glumica Nataša Janjić
 Igor Šoban
U DRUGOM TROMJESEČJU

Trudnica sa stilom: Nataša Janjić zna kako hit komadima prikriti trbuščić

Splitska glumica blista u trudnoći, a trbuščić prikriva pomno odabranim modnim kombinacijama: sinoć je blistala u jednostavnom outfitu koji bismo rado kopirali, a par dana prije poslužila se volanima kako bi trudnoća bila u drugom planu.

Midi suknja s leopard uzorkom nije bio jedini komad zbog kojeg su sinoć svi primijetili glumicu Natašu Janjić (36). Daleko najodvažnijim outfitom mogla se pohvaliti i zahvaljujući satenskom topu s čipkastim detaljima, a cijelu kombinaciju upotpunila je komadima u zemljanim nijansama. Smeđa jakna od brušene kože idealno se slagala s gležnjačama na vezanje i remenom.

Promo
Glumica Nataša Janjić

Glumica je početkom rujna potvrdila da s liječnikom Nenadom Medančićem očekuje svoje prvo dijete, a majka bi trebala postati u veljači iduće godine. S obzirom na to da će joj svi roditeljski izazovi biti potpuno novi, sretna je što ima prijateljice koje su već postale majke pa je i sinoć s umjetnicom Marom Bratoš i glumicom Petrom Kurtelom razgovarala o njihovim iskustvima.

Promo
Umjetnica Mara Bratoš, glumica Nataša Janjić i glumica Petra Kurtela

Prijateljice su stigle na otvorenje trgovine Staklarna Rogaška u Zagrebu gdje je predstavljena nova kolekcija pod nazivom VEN, a par dana prije Nataša Janjić je podržala i Centar za rehabilitaciju Zagreb koji je u sklopu Ambiente predstavio unikatne radove osoba s intelektualnim teškoćama. I tada je odjenula haljinu kojom je svoj trudnički trbuh sakrila: ovog puta su volani poslužili u skrivanju, a uz bordo kreaciju kombinirala je crne komade među kojima i prošlogodišnji veliki hit - čizme iznad koljena.

Igor Šoban
Glumica Nataša Janjić

Linker
21. travanj 2024 15:29