Matej Dokić / Profimedia
modna inspiracija

Ukradi stil: Kopirala sam look Katie Holmes, jedan komad iz ove kombinacije nosit ću stalno

Jesenska garderoba slavne glumice Katie Holmes prava je modna inspiracija za svaki dan, a njezin stil nije teško 'skinuti'. Posljednjih mjeseci Katie se pokazala kao prava stilska ikona i servirala nam više odličnih modnih kombinacija, a posebno nam se svidjela ona u kaubojskom stilu. Pronašli smo zato slične komade kakve je nosila Katie i isprobali ih nositi.

Jesenska sezona nam je nezamisliva bez trapera, a isto mišljenje dijeli i glumica Katie Holmes koja za svakodnevni street style bira upravo traper. Poznata po ležernom stilu obilježenom trendovskim detaljima, popularni western stil nije ju zaobišao, pa se odjenula u trendi kaubojku. Uz klasične komade složila je super look, a inspirirana njezinim outfitom, odlučila sam ga i sama nositi uz komade iz nama dostupnih trgovina.

katie holmes
Profimedia

Traperice ravnih nogavica i traper košulja, nezaobilazni sako i kaubojke - ovaj modni recept odlična je ideja za odlazak na popodnevno druženje u gradu, odlazak na kavu ili u kino. S obzirom na popularnost sakoa, ponuda je puna zanimljivih modela, od onih jednobojnih do onih s kul uzorcima i samo jedan je zaista teško izabrati. Od viška glava ne boli pa sam uz ovaj traper outfit odabrala dva plava primjerka. Sako je ovoj kombinaciji dao "ozbiljniju" notu, a dok je Katie nosila tamnoplavi model s uzorkom trešnjica, ja sam se odlučila za jedan u trendi jesenskom kariranom uzorku koji je nosio cijelu kombinaciju i onaj suptilniji, plave boje na sitni pepita uzorak.

Pronaći dobre traperice uvijek predstavlja izazov pa za pravima često predugo tragam po trgovinama. Spas sam pronašla u onima ravnih nogavica, a iako izbjegavam traperice s poderotinama, ove šireg kroja odlično pristaju i puno su bolji izbor od skinny modela. Poluvisoki struk i ležerniji kroj ove su sezone hit i jedan od mojih favorita kada su traperice u pitanju zbog udobnosti pa ću ih lako nositi i u ostalim modnim kombinacijama. Uz to, super izgledaju uz kaubojske gležnjače na nisku petu.

Dobar stajling ne prolazi bez modnih dodataka - Katie je nosila sunčane naočale mini okvira u smeđoj boji, a uz crnu torbu i čizme, ja sam nosila crne naočale i začinila ih zlatnim lančićem, po uzoru na "it" cure koje obožavaju ovaj dodatak na sunčanim naočalama. Kada su torbice u pitanju, volim nositi klasične modele s trendi detaljima koji će se uklopiti u svaku modnu kombinaciju, pa je popularna See by Chloe torbica idealan komad koji se isplati imati u ormaru.

Iako se inače vjerojatno ne bih odlučila na ovakav "frajerski" stajling, kaubojski štih kojem su najviše pridonijele gležnjače dobro mi je sjeo pa u ovakvom outfitu sigurno izlazim iz stana, a najviše su me osvojile traperice u kojima inače provodim najviše vremena - ovaj klasični model funkcionirat će u svakom looku.

Fotogaf: Matej Dokić

Stilistica: Iva Gradišer

Linker
18. travanj 2024 10:33