Ivana MIšerić Instagram
Pašu na sve

Ultra visoke čizme ne skidaju se s trona: Ivana Mišerić nosi ih na neodoljiv način

Uz klasične gležnjače, kaubojke i čizme do koljena, ove jesensko-zimske sezone ponovno je aktualan model koji seže sve do pola bedra. Iako ultra visoke čizme nisu za svakoga, zapravo ih je vrlo lako kombinirati i to ne nužno s minicama.

Jesenska sezona donijela nam je pregršt vrućih trendova, pogotovo što se tiče obuće, a jedan od onih koji nikako ne silazi s trona su čizme koje sežu do pola bedra. Tom modelu nije mogla odoljeti ni radijska voditeljica Ivana Mišerić koja se svojim stajlingom pohvalila na Instagramu. Sivi karirani sako, koji je također veliki ovogodišnji hit među trendsetericama, uparila je s crnom dolčevitom, mini suknjom, visokim crnim čizmama i crnom kožnom torbom s metalnim detaljima.

Seksi i pomalo razigran štih stajlingu su dale točkaste najlonke koje su vrlo praktičan komad za hladna vremena. "Kariranko, uvijek i zauvijek", napisala je Ivana ispod fotografije, otkrivajući posebnu naklonost prema kariranim komadima koji se neodoljivo uklapaju u stajling u kojem dominiraju visoke čizme.

Pjevačica Žanamari Perčić visoke čizme nosi na nešto drukčiji način - sa satenskom haljinom naglašenih ramena u veseloj ružičastoj boji koja u kombinaciji s crvenim čizmama priča svoju jedinstvenu "color block" priču.

Dizajnerica Victoria Beckham nedavno se četiri dana zaredom pojavila s istim modelom čizama, samo u drugoj boji, što je dovoljan dokaz koliko je ovaj trend raširen i među pravim modnim znalcima poput nje. Čizme "Jasmine" s otvorenim prstima dio su njezine vlastite kolekcije, a dolaze u nekoliko boja, od kojih su Victoriji najdraži crveni, plavi i model sa životinjskim uzorkom.

New York, NY  - Fashion Icon and Former Spice Girl, Victoria Beckham causes the paparazzi to go crazy as she is seen leaving a building heading to her car in the Upper Eastside of New York. Victoria looks like a true businesswoman as she dons a gingham suit dress and leopard shoes.

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 477434777, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: DARA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
DARA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Modni miš-maš Victorije Beckham: Na prvi pogled ništa neobično, dok ne spustite pogled na detalj o kojemu već danima svi pričaju

Osim na klasično odijelo i košulju, visoke čizme Victorija je nosila i na midi haljinu, lepršave suknje i tople pulovere te dokazala da visoke čizme ne zahtijevaju nužno ultra-kratke minice i haljine, već odlično funkcioniraju i na duže komade.

Linker
25. travanj 2024 21:42