Davor Matota
Ništa je ne može iznenaditi

Uvijek tip-top: Outfiti Iris Androšević Pinjuh imaju zajednički nazivnik, a on je totalno neodoljiv

Bivša manekenka i dizajnerica interijera ovog ljeta vjerna je jednoj modnoj inspiraciji s kojom pri svakom izlasku dijeli modne lekcije.

Bivša manekenka Iris Androšević Pinjuh na Instagramu ima posebno ime koje uvijek iznova opravdava. Na zagrebačkoj špici nekoliko smo je puta uhvatili u ljetnim modnim kombinacijama i shvatili da svoj nadimak s društvenih mreža - damska s lakoćom opravdava pri svakom izlasku. Na vrućem zagrebačkom asfaltu, bivša manekenka odjenula je vrlo lepršave i ženstvene haljine A kroja.

Spica / Zagreb 17.07.2019. / foto: Davor Matota / Iris Androsevic Pinjuh
Davor Matota

Obje imaju isti nazivnik, ali s posebnim i drugačijim izričajem. Na jednoj dominiraju svijetle boje cvijeća, dok je druga pomalo rokerska i na njoj dominira crna i crvena. Osim što cvijeće drži u ruci, ono je i na toj haljini.

Spica / Zagreb 20.07.2019. / foto: Maja Jurovic / Iris Androsevic Pinjuh
Maja Jurović

Prepoznatljivi damski potpis u svakoj kombinaciji je itekako vidljiv, a svaki outfit ima i neodoljive modne detalje. S haljinom živih boja kombinirala je trendi ceker i zlatne japanke, dok je s rokerskom haljinom nosila ravne cipele s remenčićima i trendi 'lenonice'.

Dobro je poznato da njezin ormar sadržava puno skupocjenih, vječnih komada koji osvajaju svojom jednostavnošću. Iako zimi jako voli traperice, na +35 ova brineta vjerna je haljinama u kojima vrlo lako dijeli vrijedne modne lekcije.

Kad ne daje modne savjete, daje one iz uređenja doma svojim prijateljicama ili klijentima.

"Posao interijer dizajnera također je jako zahtjevan, oduzima jako puno vremena. Mogu reći da ja živim cijele dane svoj posao, ubirem nove ideje na svakom mjestu i stalno razmišljam o novim rješenjima. Radi se i o jako skupoj djelatnosti jer moram stalno ulagati u sebe, svoje znanje, posjećivati svjetske sajmove, istraživati, putovati… Sve to čini uspješnog dizajnera. Tješi me što su moji klijenti na kraju zadovoljni i svjesni utrošenog vremena i truda te im je jasnija vrijednost koju dobivaju za svoj novac", rekla nam je nedavno i predstavila svoj rad u samom centru Zagreba.

Iris Androšević Pinjuh unovčila je svoj hobi

Osim trendi detalja, Iris ima i vrlo trendi frizuru, svoju dugu kosu je skratila na duži bob kojem mnoge dame ne mogu odoljeti, a ta frizura ne oduzima joj puno vremena jer je vrlo jednostavna za održavanje.

Linker
19. travanj 2024 02:07