Profimedia, Mega Agency
Modna lekcija by Kylie Minogue

Uvjerila nas je: U ormar se isplati dodati barem jedan prugasti kombinezon za svaki dan

Krojen u stilu osamdesetih s predimenzioniranim ramenima i 'mrkva' hlačama, kombinezon koji je po Londonu nosila pjevačica Kylie Minogue oduševio je mnoge zaljubljenice u high street modu.

Kylie Minogue Londonom je prošetala u odličnom ljetnom kombinezonu - komadu odjeće koji jednim potezom odijeva od glave do pete, izgleda elegantno, a beskrajno je udoban.

Iako su prugice vječni uzorak koji ljeti preplavljuje i ulice i plaže i modne piste, a nose se na svemu, od pidžama preko haljinica za plažu do večernjih outfita, Kylie je u plavo-bijelim prugicama uspjela izgledati sasvim posebno. Svoj na prvi pogled običan odnosno svakodnevni komad odjeće uspjela je učiniti neobično elegantnim - za to je zaslužan kroj, materijal, remen koji se veže u mašnu, a ponajviše - bijele štikle koje idu u špic. I pomno začešljana kosa koju je svezala u rep te sunčane naočale pojačali su dojam.

No, nije kombinezon zaslužan za ovako dobro raspoloženje i blistav izgled australske dive, već velikim dijelom novi muškarac u njezinom ljubavnom životu, Paul Solomons, kreativni direktor britanskog GQ magazina i GQ Style magazina.

EXCLUSIVE: Kylie Minogue seen in London wearing a  blue dress.
06 Nov 2018, Image: 374600673, License: Rights-managed, Restrictions: NO Australia, Germany, New Zealand, United Kingdom, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

Prugasti kombinezoni preplavili su i lance ulične mode po našim gradovima... a bliže se i rasprodaje!

Bershka
Bershka 199 kuna

Stradivarius
Stradivarius 119 kuna

HM
HM, 19,90 eura

Linker
18. travanj 2024 03:42