Bojan Zibar
trendi od glave do pete

Viktorija Rađa ukrala poglede u hit kombinezonu i dizajnerskim čizmama koje su već rasprodane, a nije odoljela ni must have torbici

Finalistica "Plesa sa zvijezdama" Viktorija Rađa dijeli modne lekcije gdje god da dođe, a uvijek je na tragu s trendovima pa je ovog puta - za večernji izlazak - od glave do pete bila u hit komadima.

Pjevačica Domenica Žuvela proslavila je izlazak svog albuma prvijenca 'Ćiribu, Ćiruba' uz brojne prijatelje. Na party su stigli Luka Nižetić, Giuliano, Mia Dimšić, grupa Frajle, ELFSi, Slavko Sobin, Andrea Andrassy, Ivan Huljić, Hana Huljić, Elizabeta Brodić i brojni drugi gosti.

Glazbenica čija je pozitivna energija u kratkom roku oduševila je publiku. Otkako se pojavila na hrvatskoj glazbenoj sceni, debitantskim singlom "Kad sam s tobom", svaka njezina sljedeća pjesma polučila je sve veći uspjeh, o čemu svjedoči podatak kako u ovom trenutku broj YouTube pregleda njezinih pjesama prelazi čak 20 milijuna. Iza nje su sada već brojni nastupi, kao i nagrade, od kojih se posebno ističe Grand Prix prošlogodišnjeg izdanja Splitskog festivala.

Najviše pažnje na promociji albuma, uz pjevačicu Domenicu, izazvala je i Viktorija Rađa koja je u novootvorenom zagrebačkom klubu 'Mint club & more' zablistala u trendi "utilitarističkom" kombinezonu s kojim je uskladila još dva hit komada ove sezone.

Bojan Zibar

Riječ je o čizmama dizajnerice Isabel Marant zmijskog uzorka koje su već rasprodane i torbi koju ima svaka trendseterica - modelu Pouch talijanske modne kuće Bottega Veneta. Upravo je taj model najtraženiji komad ove godine prema analizi The Lysta, a među prvima ju je nosila manekenka Rosie Huntington- Whiteley, ali već je furaju i Hrvatice - svoj model već imaju Sonja Kovač, Franka Batelić i Jadranka Sloković.

--> Novi predmet žudnje: Poznate Hrvatice lude su za najpopularnijom torbicom sezone

Linker
19. travanj 2024 10:58