Hailey Bieber kombinira baloner u casual sportskoj kombinaciji
 LALO-vasquez-Max / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
baš što nam treba za jesen

Volimo klasiku s pomakom: Ni Hailey Bieber nije odoljela baloneru koji je zaludio modni svijet

Popularni britanski dizajner je pogodio 'u sridu' kada je na modnu pistu poslao model oversize balonera s kariranim detaljima koji je u kratkom roku zavladao scenom. Sada ga nose baš svi, od modnih blogerica pa do poznatih djevojaka.

Bezvremenski baloner obožavan je svake godine, a kada u ponudu dođe pomaknuta verzija ovog klasika modni svijet izgubi glavu za njim te ga preko noći imaju baš svi koji prate trendove.

Britanska kuća J.W. Anderson ove je godine pogodila s modelom balonera kojega sada nose popularne Instagram cure, ali i svjetske zvijezde poput manekenke Hailey Bieber i tako mu dodatno daju na vrijednosti i podižu popularnost. Ne čudi što se baloner s njegovim potpisom nalazi na listi želja mnogih - i dalje klasičan i lako nosiv sa svim komadima u garderobi, ovaj dizajnerski baloner upotpunjen je kariranim uzorkom koji mu je dao sasvim novo lice.

Los Angeles, CA  - Hailey Bieber puts her huge rock on display as she visits Manavi Healing Center for an acupuncture appointment ahead of her big wedding weekend with Justin Bieber.

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 473870958, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: LALO-vasquez-Max / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
LALO-vasquez-Max / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Hailey Bieber kombinira baloner u casual sportskoj kombinaciji

Ovaj model zrači lookom britanske 'it' djevojke, upravo zbog kariranog dezena koji se nalazi na kragni i rukavima, blago napuhnutog dizajna. Manekenka Hailey Bieber upotpunila je svoju sportsku kombinaciju ovim komadom, nosila ga je uz retro Nike tenisice, crop top bijele boje i vintage model plavih traperica. Moderni okvir naočala dodatno je podignuo mladenački stajling kojim je spojila trendovske i bezvremenske komade.

Vole ga i Instagram djevojke, a kako se slaže s tenisicama, tako će se uklopiti i u poslovni ili elegantniji look. Cijena ovog klasičnog komada nije zanemariva, za njega valja izdvojiti oko 11 tisuća kuna, no riječ je o modelu nosivom godinama. Osim J.W. Andersona, i ostali brendovi potaknuti popularnim kariranim uzorkom ugledali su se na ovakav stil, pa se povoljniji modeli mogu pronaći u ponudi trgovina.

harveynichols.com
J.W. Anderson baloner, £1,350

harveynichols.com
Barbour X Alexa chung, 2,850 kn

Top Shop, 706 kn

Asos, 648 kn

Linker
19. travanj 2024 18:52