u novoj gloriji in

Vrtna zabava za kraj ljeta: Floralni printevi zagasitijih nijansi najavljuju novo godišnje doba

Kasni kolovoz isprao je jarke boje i potamnio blijede pa su cvjetni uzorci decentni i ženstveni, idealni za uvod u hladniju sezonu.

Sezona je počela s cvijećem, pa s cvijećem i završava. No, umjesto cvjetova svježih, jakih nijansi na podlogama veselih boja, kasnoljetni i ranojesenski floralni uzorci zagasitih su nijansi, printani na podlogu istog ili sličnog tonaliteta.

image
BLUMARINE
PROFIMEDIA

Jarka narančasta postala je boja cigle, intenzivno plavu i zelenu zamijenile su isprane i kao od morske soli izblijedjele nijanse koje krasi print ruža, petunija i karanfila blijedih, od sunca sasušenih boja. Zbog minimalnog kontrasta između uzorka i podloge dojam im je gotovo monokromatski.I pomalo buržujski.

image
OSCAR DE LA RENTA
OSCAR DE LA RENTA VIA BESTIMAGE

Čitajte i: Sinkovići kakve nemamo prilike vidjeti! Elegantno izdanje Martina i Manuele oduševilo sve

Haljine takvih boja i čednih krojeva hit su među svjetskim bogatašicama i influencericama kao što je Chiara Ferragni. Poduzetna Talijanka, s 18 milijuna pratitelja na Instagramu, ima nekoliko takvih kreacija i u modnoj liniji pod vlastitim imenom. Uz takav model dovoljno je obuti samo visoke kožnate čizme i nabaciti kratku jaknu da bi se sa stilom ušlo u jesensku sezonu.

Dotad se haljina može nositi sa sandalama i slamnatim torbama, ali probajte birati tamnije boje jer je cool da kombinacija ima darkerski prizvuk. Na sličan se način mogu nadopuniti i haljine etno stila, s karakterističnim šarenim vezom cvijeća na bijelom platnu.

image
ANTIK BATIK
PROFIMEDIA

Čitajte i: Rodila prije par tjedana, sada blista na crvenom tepihu: Dubrovačka redateljica u hit komadu na premijeri svoga filma

Tko ima jednu takvu - a bila je hit sezone na izmaku - neka je kombinira s dodacima od tamne kože i crnim mrežastim čarapama.

image
ROMANCE WAS BORN
SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIM

Više inspiracije pronađite u novom broju magazina Gloria IN!

image
Gloria produkcija
Linker
19. travanj 2024 23:55