NAGRADNA IGRA

Za blistavo ljeto Gloria.hr i Zaks daruju 50 srebrnih modnih dodataka!

U velikoj ljetnoj nagradnoj igri zlatarnica ZAKS i Gloria.hr osvojite prekrasan srebrni nakit, hit ljeta 2016.! Dijelimo ukupno 50 komada nakita trajne vrijednosti: 10 super popularnih naušnica sa bijelim cirkonom koje će upotpuniti svaki odjevni stil te 10 naušnica sa ljubičastim cirkonom koje su zbog svoje žive boje idealne upravo u ljetnim mjesecima.

Možete osvojiti i iznimno cijenjen tradicionalan nakit iz linije botuni sa žutom pozlatom – darujemo Vam 10 naušnica i 10 narukvica sa ovim efektnim motivom. Za sve vas koje želite nositi ogrlicu s privjeskom u obliku srca sa pripadajućim ključićem pogledajte kako izgleda ZAKS-ov najprodavaniji primjerak ovog modela jer poklanjamo Vam 10 komada.

Tijekom nagradnog tjedna nagrađujemo vas sa ukupno 50 sjajnih komada nakita iz zlatarnica Zaks, a za blistavo ljeto svakako iskoristite fenomenalan popust od 50% na cjelokupan asortiman srebrnog nakita, 25% popusta na zlato i 40%o na satove svjetskih brandova i to u svim zlatarnicama Zaks. S obzirom na to da popusti u ZAKS-u vrijede bez obzira na način plaćanja sada je pravi trenutak da si priuštite novi modni dodatak koji ćete nositi zauvijek: zlatni i srebrni nakit koji se sada može kupiti po povoljnijim cijenama je vječan, a jednoga ga dana možete dati i u naslijeđe.

Zaigrajte nagradnu igru Zaksa i Glorije jer imate priliku osvojiti vrijedan i moderan nakit s kojim ćete izgledati ljepše i osjećati se bolje. Više informacija o asortimanu zlatarnica Zaks potražite na: www.zaks.hr.

Sve dobitnike ove nagradne igre saznajte ovdje.

Linker
23. travanj 2024 14:40