Dvostruka uloga

Za kraljice poslovnog looka: Predimenzionirana košulja nosi se od jutra do mraka

Inspirirane muškom modom, oversize košulje preuzele su više uloga u garderobi - nose se od jutra do mraka, na posao ili u večernji izlazak...

Dugački pamučni modeli na kopčanje nose se na dva načina - kao nonšalantna ljetna haljina u dnevnoj i večernjoj varijanti ili u kombinaciji s hlačama strogog kroja za poslovno okružje.

U trendu su pamučni prugasti modeli nalik na muške poslovne košulje ili oni od satena nadahnuti orijentalnim stilom koji se mogu iskombinirati na više načina, ovisno o looku kakav želite postići. Naša stilistica Iva Gradišer složila je idealnu kombinaciju za posao - košulju se može nositi i na suknju pencil kroja, a kako bi se izbjegao strogi poslovni look, tu su trendi modni dodaci.

Pamučna košulja Zara (299 kn)

Suknja od poliestera 129 kn, Mango; Sandale od satena 749 kn, H&M; kožnati novčanik 1359 kn, Liebeskind; Oliver Peoples naočale 1521 kn, Optika Luna; ‘pametni’ sat Kronaby

Ove sezone u fokusu su i detalji na jednostavnim košulja pa tako birajte one sa zanimljivim rukavima te ih po želji u struku stegnite širokim remenom sa zanimljivom kopčom. U nastavku pogledajte pamučne, svilene i modele od poliestera koje možete pronaći u ponudi naših dućana.

Pamučna (729 kn, Guess)

Pamučna bijela košulja (580 kn, Check In)

Model od poliestera (219 kn, Mohito)

Pamučna košulja (199 kn, Springfield)

Svilena košulja (599 kn, Scotch&Soda)

Od viskoze (619 kn, Max&Co.)

Model od poliestera (149 kn, Stradivarius)

Pamučna košulja (199 kn, Tally Weijl)

Od poliestera (419 kn, Sisley)

Linker
19. travanj 2024 07:35