MICHAEL SIMON / INSTAR Images / Profimedia
i dalje elegantna

Za nju nema rizika u modi: Olivia Culpo ispod kožnog sakoa ne nosi baš ništa

Bivša Miss Universe svakim pojavljivanjem opravdava titulu koju je ponijela još 2012. godine. U 'opasnom' kožnom modnom izdanju samouvjereno je mamila uzdahe na ulici.

Bivša misica i televizijsko lice Olivia Culpo (27) spretno se igra s modom, pazeći pritom da njezini outfiti, iako izazovni, nikada nisu vulgarni. Kožne komade nije lako nositi, osobito od glave do pete, no manekenka je bez problema nosila kožne hlače i sako ispod kojega nije imala baš ništa.

Olivia ide u korak s trendovima, a svojim outfitima je spojila nekoliko najaktualnijih koji trenutno vladaju modnom scenom. Odabrala je "power suit" u boji konjaka i složila outfit u jednom tonu bez greške. Smeđe i bež nijanse svaki će look dodatno učiniti luksuznim i elegantnim, pa je i u kožnim uskim hlačama i raskopčanom sakou izgledala profinjeno, iako ispod njega nije nosila ništa. Visoke cipele dodale su dodatne centimetre njezinoj visokoj i vitkoj figuri, a sve je podignula i hit kožna torbica s potpisom Bottege Venete koju obožavaju nositi i naše trendseterice, poput Sonje Kovač, Franke Batelić i Jadranke Sokolović.

Uz kombinaciju u boji konjaka, slaže se nakit u sličnim nijansama, kao što je zlato. Amerikanka nije pretjerala s nakitom već se fokusirala na prstenje koje je nosila na obe ruke, a make-up i frizura ostali su jednostavni.

Exclusive - Los Angeles, CA - 11/12/2019 - Olivia Culpo leaving a meeting in LA.

-PICTURED: Olivia Culpo
-, Image: 482683600, License: Rights-managed, Restrictions: Exclusive, Model Release: no, Credit line: MICHAEL SIMON / INSTAR Images / Profimedia
MICHAEL SIMON / INSTAR Images / Profimedia

Exclusive - Los Angeles, CA - 11/12/2019 - Olivia Culpo leaving a meeting in LA.

-PICTURED: Olivia Culpo
-, Image: 482683640, License: Rights-managed, Restrictions: Exclusive, Model Release: no, Credit line: MICHAEL SIMON / INSTAR Images / Profimedia
MICHAEL SIMON / INSTAR Images / Profimedia

Linker
15. travanj 2024 16:21