Bojan Zibar/Instagram
BLISTAVI LOOK

Za privlačenje pozornosti: Ana Čagalj i Jelena Lešić u identičnim haljinama

Neizbježno lice malih ekrana, Jelena Glišić Lešić i Ana Čagalj, supruga popularnog splitskog pjevača, izabrale su istu haljinu kojom su plijenile pozornost - Ana sinoć u Lisinskom, a Jelena u siječnju na Zagrebačkom festivalu.

Kada je pobijedila na izboru za Miss Universe Hrvatske 2005., Jelena Glišić Lešić je imala tek 18 godina. U to vrijeme je završavala srednju školu, selila se u Zagreb zbog fakulteta, a danas je neizbježno lice malih ekrana. Vodila je izbor za Miss Universe, Doru, Zagrebački festival i brojne druge manifestacije, a na njima je zablistala u vrlo stajliš outfitima. 

Tako je na nedavnom 66. Zagrebačkom festivalu promijenila čak dva stajlinga, a mnogi su zapamtili ultra kratku srebrnu šljokičastu haljinu koju je iskombinirala s crvenim cipelama.
 

Instagram

 

Zagreb, 250119.
Dvorana Kornati, Slavonska avenija 6.
66. izdanje Zagrebackog festivala.
Na fotografiji: Jelena Lesic, Ivan Vukusic.
Foto: Zeljko Puhovski / CROPIX
Željko Puhovski / CROPIX
 

Istu haljinu na hit događaju tjedna, koncertu klape Rišpet u dvorani Vatroslav Lisinski u utorak, odjenula je i Ana Čagalj, supruga pjevača Joleta, koja ju je kombinirala uz bijele cipele. Jedno je sigurno, objema je haljina laskala njihovoj vitkoj liniji. Riječ je o haljini Aleksandre Dojčinović čija je cijena četiri tisuće kuna.

promo

Ana je outfit dodatno podignula s ružičastom torbicom branda Gucci koju često fura uz svečanije, ali i ležernije stajlinge.
 

Bojan Zibar
 

U gram večernjim haljinama zablistale su dvije popularne Dalmatinke. Jelena Rozga izabrala je dugu crvenu haljinu, dok je Doris Dragović blistala u plavoj.

Bojan Zibar


Bojan Zibar

Linker
25. studeni 2020 03:47