Profimedia, Zuma Press - News
Došla podržati dečka

Zakopčana do grla, a nikad izazovnija: Georgina nosi odličan bijeli kombinezon

Nakon što je osvojila crveni tepih u Cannesu u crnoj, dekoltiranoj haljini, Georgina se na utakmici svog dečka Christiana Ronalda pojavila u nešto zakopčanijem izdanju, ali opet dovoljno atraktivnom da pridobi baš sve poglede.

Nije novost da Ronaldova djevojka, Georgina Rodriguez, plijeni pozornost gdje god da se pojavi, makar to bilo i na nogometnoj utakmici. Na susretu Portugala i Nizozemske uoči finala UEFA-e Lige nacija, 25-godišnja manekenka pojavila se zakopčana do grla, no to joj nimalo nije oduzelo na seksipilu.

June 9, 2019 - Porto, Portugal - Portugal's forward Cristiano Ronaldo girlfriend Georgina Rodrguez (C ) attends the UEFA Nations League Final football match between Portugal and Netherlands, at the Dragao stadium in Porto, Portugal, on June 9, 2019., Image: 445512973, License: Rights-managed, Restrictions: * France Rights OUT *, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Zuma Press - News
Profimedia, Zuma Press - News

Naime, Georgina je za nogometnu utakmicu odabrala bijeli kombinezon dizajnerice Elisabette Franchi s kragnom i velikim gumbima koji je bio dovoljno uzak da istakne njezine obline koje voli ponosno pokazivati. Kosu je, kao i obično, nosila raspuštenu i zalizanu, a preko tijela je imala mini torbicu u bijeloj boji. Iako su fotografi pratili svaki njezin korak, Georgina se na njih i nije previše obazirala već je s prijateljicama pratila utakmicu.

June 9, 2019 - Porto, Portugal - Portugal's forward Cristiano Ronaldo girlfriend Georgina Rodríguez (L)  attends the UEFA Nations League Final football match between Portugal and Netherlands, at the Dragao stadium in Porto, Portugal, on June 9, 2019., Image: 445512956, License: Rights-managed, Restrictions: * France Rights OUT *, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Zuma Press - News
Profimedia, Zuma Press - News

Ovaj 'zakopčani' stajling neobičan je izbor za manekenku koja se ne preže utegnuti u najuže haljine, primjerice, onu dizajnera Alija Karouia u kojoj se pojavila u Cannesu ili kratku cvjetnu u kojoj je s Ronaldom večerala u luksuznom dubrovačkom restoranu '360' tijekom nedavnog posjeta Dubrovniku.

72nd Cannes Film Festival, Red Carpet film : Once upon a time in & Hollywood.
21 May 2019, Image: 435364123, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

Dubrovnik, 210419.
Cristiano Ronaldo i  Georgina Rodriguez dosli su u popularni dubrovacki restoran 360 na veceru. U staru gradsku jezgru usli su u crnom kombiju zatamnjenih stakala koji je parkirao pred sama vrata restorana.
Foto: Tonci Plazibat / CROPIX
Tonči Plazibat / CROPIX
Ronaldo i Georgina večerali su u luksuznom restoranu 360

Inače, Ronaldo i Georgina u vezi su od 2016. godine, a zaručili su se početkom 2018. Prije veze s poznatim portugalskim nogometašem, Georgina je radila kao asistentica prodaje u Gucci trgovini u Madridu, a nakon što se saznalo da ljubi Ronalda, porasli su joj modni angažmani. Par je u studenom 2017. dobio kćer Alanu Martinu, a Ronaldo ima još troje djece koje su mu rodile surogat majke - 8-godišnjeg Cristiana Ronalda Juniora te jednogodišnje blizance Evu Mariju i Matea Ronalda.

Linker
20. travanj 2024 21:18