IKONA STILA

Zaljubljena u modnu klasiku: Princeza Sofija nastavlja impresionirati svojim stilom

Vojvotkinja od Värmlanda prošla je trnovit put od omražene pučanke do omiljene princeze.

Prije nego što se 2015. udala za princa Carla Philipa i postala vojvotkinja od Värmlanda, Sofia Kristina Hellqvist bila je uspješni model i natjecateljica u reality showu, na koju javnost nije blagonaklono gledala, smatrajući da “cura koja je pozirala za novine u badiću” nije dovoljno profinjena za njihovog plavokrvnog miljenika.

image
Istančan stil princeze Sofije.
IBL/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čitajte i: Neustrašiva je: Princezu Sofiju od švedske nisu voljeli, a sada joj se svi dive

Kakve je sve uvrede i napade trpjela od strane medija i javnosti, ispričala je potaknuta onim što je prošla vojvotkinja Meghan Markle, no strasti su se s vremenom smirile, a Šveđani je prihvatili i zavoljeli. Lijepa princeza oduševila ih je tijekom pandemije, počevši volontirati u bolnici u Stockholmu: bila je jedna od 80 ljudi koji su završili trodnevni internetski tečaj za hitne slučajeve u organizaciji Sveučilišne bolnice Sophiahemmet, a koji je kreiran s ciljem pomoći osoblju bolnica u Švedskoj pretrpanima pacijentima oboljelima od koronavirusa.

image
Hlače - 224 kn
H&M
image
Haljina košulja - 350 kn
MANGO

Čitajte i: Šokantna odluka švedskog kralja: Unucima je oduzeo kraljevske titule

image
Karirani kaput od vune - 2996 kn
MAX & CO
image
Salonke -1290 kn Pura Lopez
KARLA

Osim nesebičnim ponašanjem, Sofia Šveđane, ali i ostatak svijeta, impresionira i svojim stilom: 36-godišnja princeza voli modnu klasiku i pastelne nijanse, a omiljeni su joj odjevni predmet široke hlače povišenog struka koje kombinira s prozračnim košuljama i bluzama.

image
Torba - 2200 kn
SEE BY CHLOE
Linker
19. travanj 2024 01:42