Spremni za slavlje

Zaljubljeni, divlji i usklađeni! Megan Fox u odvažnom dizajnerskom komadu proslavila nagradu svog dečka

Glumica i glazbenik na dodjelu nagrada došli su u efektnim kombinacijama koje malo što ostavljaju mašti. Tema njihovih kombinacija definitivno je bila - crna boja.

Glumica Megan Fox i glazbenik Machine Gun Kelly još se nisu pojavili zajedno negdje i prošli nezapaženo. Tako je bilo i na dodjeli Billboard Music Awardsa gdje su ovog vikenda zasjenili gotovo sve ostale na crvenom tepihu. Megan Fox, koja je nedavno proslavila 35. rođendan, pojavila se u izazovnoj kreaciji koju potpisuje Thierry Mugler.

image
Meghan Fox i Machine Gun Kelly usklađeni.
GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Komad koji svojim dizajnom podsjeća na jednodijelni kupaći kostim i prozirni pareo, otkrio je sve adute atraktivne glumice.

Crna haljina prvi put je predstavljena na reviji za proljeće/ljeto 2021., a Fox ju je uparila samo sa sandalama koje potpisuje Jimmy Choo. Uz večernji make up, kojim je naglasila oči, Meghan je frizuru istavila vrlo jednostavnom. Dugu kosu pustila je da joj prirodno pada niz leđa, uz prepoznatljivi razdjeljak na sredini glave.

image
Megan Fox zabljesnula je u izazovnoj kreaciji koju potpisuje Mugler.
BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Čitajte i: Moda za nju i njega: Megan Fox s fatalnim dečkom u najvećem hit komadu sezone pokazala kako zabljesnuti

Dizajnerske 'provokacije'

Ova haljina zasjenila je i provokativno izdanje Kim Kardashian, koja se također u Muglerovom komadu koji otkriva grudi, te na gornjem dijelu haljine sastoji se od samo nekoliko strateško raspoređenih traka. Kim je u vintage Mugler komadu zabljesnula početkom 2019., riječ je o haljini koju je dizajner predstavio na reviji 1998.

Partner Megan Fox, Machine Gun Kelly na dodjelu BMA je došao u tradicionalnom odijelu, uz netradicionalne načine nošenja. Crno odijelo i bijelu košulju držao je raskopčanima, uz nokte pobojao je i jezik u crno.

image
Machine Gun Kelly uz nokte u crno je obojio i jezik.
GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Od tri nominacije, 31-godišnji glazbenik osvojio je nagradu za Top Rock album godine, a zajedno s njim slavila je i Megan koja ga je ponosno fotografirala mobitelom.

image
Meghan Fox i Machine Gun Kelly slave nakon što je on osovjio nagradu.
GETTY IMAGES/PROFIMEDIA
Linker
15. travanj 2024 04:11