Profimedia
ZANIMLJIV MODNI ODABIR

Zašto svi pričaju o kimonu koji je Beyoncé nedavno odjenula?

Glazbena pop diva Beyoncé plijeni pozornost gdje god se pojavi. Tako je bilo i nedavno u New Orleansu gdje je s obitelji, suprugom Jay Z-jem i kćerkicom Blue Ivy, pogledala košarkašku All Star utakmicu.

S obzirom da je Beyoncé nedavno objavila kako nosi blizance, modni je odabir za nju postao izazov. Pojavivši se prošle nedjelje u New Orleansu u dugačkom kimonu s potpisom kuće Gucci pokazala je da se itekako dobro nosi s trudničkim odabirom. Kombinaciju svijetlih poderanih traperica i bijele T-Shirt majice dodatno je začinila ekstravagantnim kimonom od svile iz Gucci kolekcije za proljeće/ljeto 2017.

Profimedia

Osim modne javnosti kojoj je ova kombinacija zapela za oko zbog odličnih izvezenih detalja i upečatljivosti, širu javnost jzainteresirao je jedan drugi detalja. Naime, kimono iz ove ready-to-wear Gucci kolekcije stoji nevjerojatnih 21, 945 dolara. Da je veliki fan kuće Gucci, Beyoncé je pokazala i odabirom za malenu Blue Ivy koja je za ovu priliku nosila haljinicu iz dječje kolekcije poznate talijanske kuće.

Gucci.com

Gucci.com

Gucci.com

A post shared by Beyoncé (@beylite) on

Linker
23. travanj 2024 09:13