PREDIVNA SVEKRVA

Zdenka Rimac u kreaciji Vesne Spose i prepoznatljivim štiklama pokazala mladenački duh! I ona je pozirala ispred Nevere

Majka hrvatskog inovatora na vjenčanju sina pokazala je kako i u poznim godinama izgledati stylish. U zlatnoj haljini i zlatnim štiklama, ponosno je pozirala pokraj Nevera, a nezaboravan je i njezin zagrljaj s predivnom snahom Katarinom Rimac.

Emotivan zagrljaj Zdenke Rimac, majke našeg inovatora i poduzetnika Mate Rimca, i njegove supruge Katarine, bio je jedan od najljepših prizora na vjenčanju godine u okolici Livna. Dok su se oči bile uprte na prekrasnu mladenku u Viktor&Rolf vjenčanici, ispod radara je prošla Zdenka, koja je također oduševila u stylish haljini modne kuće Vesna Sposa.

"Majka poznatog hrvatskog inovatora Mate Rimca oduševila je u Vesna Sposa kreaciji. Dragoj Zdenki želimo još puno ovakvih sretnih prigoda", napisali su na službenom Instagram profilu i objavili Zdenkinu fotografiju pokraj Nevere. Ponosna majka sve je oduševila zlatnom haljinom sa sitnim kristalićima. Naglasila je dekolte i ramena, a suptilno prekrila noge.

Nije otkrila previše, a kombinaciju je dodatno "začinila" prepoznatljivim zlatnim kožnim štiklama sa zakovicama brenda Valentino, a imala je i torbicu u tim bojama. Na svojem Facebook profilu objavila je i obiteljske fotografije nakon misnog slavlja u Župi Odžak-Čaić, a podijelila je i video svojeg sina sa stranice "Naši dani" gdje su se našalili kako je Mate sada Odžački zet, budući da je to rodno mjesto njegove odabranice Katarine.

Čitajte i: Rimac se oglasio o svadbi, jednu stvar nije mogao prešutjeti: 'Oko toga sam se svađao, ali ne mogu drugima određivati što da rade'

image
Vjenčanje Mate i Katarine Rimac u Livnu.
GLORIA

"Neka vam ovo putovanje bude najljepša životna priča", poručila je Zdenka svome sinu i snahi.

Čitajte i: Mladenka blistala u raskošnoj vjenčanici! Katarina i Mate Rimac u mirnu bračnu luku uplovili u Neveri

Mate i Katarina nakon sedam godina veze vjenčali su se u svibnju kod matičara u skrivenoj Vili Dalmacija na Marjanu u Splitu, a velika fešta bila je u srpnju u okolici Livna, odakle su oboje rodom. Dok je na privatnoj ceremoniji uz more prisustvovalo tek nekoliko najbližih prijatelja i kumova, u Bosni i Hercegovini vjenčanje je bilo raskošnije i svakako mnogoljudnije. Crkveno "da" izrekli su u Župi Odžak-Čaić, a nakon toga su do jutra feštali u staklenom šatoru okruženom balama sijena i bačvama. Tema svadbe je po želji mladenke bila priroda.

Linker
19. travanj 2024 20:38