Instagram
glam mama

Želimo baš svaki dio outfita Marijane Batinić, od torbe do fantastičnih cipela s mašnom

Predivne cipele s malom petom i oversized mašnom ključni su dio dnevnog looka kojim je zgodna voditeljica najavila produžen vikend.

Voditeljica Marijana Batinić jedna je od najbolje odjevenih poznatih žena Hrvatske, ponajviše zbog činjenice da trendove ne prati slijepo, već svakom outfitu daje dozu osobnosti.

Ljubiteljica damskog stila i finih, bezvremenskih komada, Marijana je na Instagramu oduševila crno-bijelom kombinacijom kojom je veselo pozdravila produžen vikend.

Uz bijelu bluzicu podvrnutih rukava, voditeljica je odjenula široke culotte hlače čiji je kroj istaknuo upečatljive natikače s velikom mašnom.

Instagram

Crne cipele u špic, s kitten potpeticom i mašnom koja privlači poglede potpisuje domaći modni brend Ledenko, koji već godinama rado nose brojne slavne i manje slavne Hrvatice.

Malo boje ovom dnevnom looku poznata Splićanka dodala je crvenim lakom za nokte, ružem u boji mesa i atraktivnom torbicom od mekanog materijala u kombinaciji plave i narančaste boje, koja stiže iz nove kolekcije brenda Carpisa.

Za portal Gloria.hr Marijana se nedavno raspričala o modi, shoppingu i trogodišnjoj kćerkici Eni koja već ima svoj modni izričaj.

"Ena točno zna sto želi i ne prepušta se mom ukusu, dapače, kad krenemo u shopping znamo se i porječkati. Nikako ne voli zagasite nijanse, sve mora biti upadljivih, vrištećih boja sa što više uzoraka. Obožava cvjetni dezen, točkice, srca i sve to naravno od umjetnih materijala. Već je krenula s poliesterom, tilom, princeza haljinama, pa kad se još ljeti slojevito odjene u tu plastiku, mojoj sreći nema kraja hahaha... Mantram kako treba poticati dijete da se samo izražava i razvija svoju kreativnost pa samo zavrtim ocima kad vidim što je odjenula i kakva želi izaći iz kuće. Malo negodujem i na kraju uvijek popustim svojoj Pipi Dugoj Čarapi", otkrila nam je 37-godišnja mama s malih ekrana.

Linker
17. travanj 2024 04:03